Motivele penrtu care avem conturile verificate

Casele de pariuri, cazinourile si site-urile de pariuri sunt o afacere privata si daca decid ca nu vor sa va dea un cont, nu puteti face nimic. Din fericire, exista mult mai multi pesti in mare, asa ca puteti incerca intotdeauna un alt site de pariuri online.

Daca aveti deja un cont, ati castigat bani si acum vi se refuza retragerea fara verificari suplimentare, atunci acest lucru este probabil datorita faptului ca ati lovit un anumit prag. Daca furnizati documentul de identitate relevant, casa de pariuria ar trebui sa elibereze fondurile. Daca tot nu vor elibera fondurile, puteti aborda atat Comisia de jocuri de noroc din Romania, cat si IBAS. Pentru mai multe informatii despre acest lucru, vedeti articolul nostru despre cum sa faceti o reclamatie.
Bookmaker sau Casino nu au solicitat verificari.

Este posibil ca casa de pariuri / cazinou sa fi verificat cine sunteti pur si simplu din detaliile pe care le-ati furnizat la inregistrare, caz in care nu este nimic de care sa va faceti griji.

Ati verificat varsta, dar inca trebuie sa atingeti pragul de retragere pentru o verificare suplimentara, unele site-uri de pariuri va vor permite sa va retrageti pana la aproximativ 2.000 de lire sterline inainte de a fi obligat sa treceti prin verificari suplimentare de spalare de bani si frauda.

Acest lucru se poate intampla pentru ca pariati cu un bookie fara licenta. Desi este ilegal sa functionezi in Romania fara licenta, multe companii licentiate accepta inca jucatori din Romania. Aceasta poate parea o optiune atractiva pentru a evita verificarea, dar daca pariati cu operatori ca acesta, nu veti avea protectie legala.

Va pot inchide contul si este posibil sa nu va mai vedeti niciodata fondurile. Fiecare casa de pariuri autorizata din Romania isi va afisa informatiile despre licenta in partea de jos a paginilor lor, daca nu vedeti acest lucru, atunci nu va inscrieti. Fiecare lista pe care o listam este licentiata complet in Romania si puteti gasi aici detalii despre toate numerele de licenta ale acestora.

Știri relevante