Menu

Mozzart bet app download

mozzart bet app download

Desi bonusul de bun venit Mozzartbet nu este disponibil momentan, toti clientii pot profita de o varietate de oferte si promotii bonus Mozzartbet. Acest ghid va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie despre site-ul mobil si despre cum sa descarcati aplicatia Mozzartbet pentru iOS si Android.

Dar inainte de a face pasul de decizie si de a crea un cont, iata cateva dintre cele mai interesante promotii MozzartBet pe care va puteti astepta sa le vedeti.

Ce este bonusul MozzartBet?

Cu o gama larga de promotii MozzartBet la indemana, exista atat de multe de care jucatorii pot profita. In functie de situatie si de T&C-urile promotiei, acestia pot activa doar o singura oferta la un moment dat, ceea ce este de obicei cazul cu un bonus de bun venit MozzartBet. Dar, in unele situatii, ei pot combina bonusurile disponibile.

Sa trecem impreuna peste toate detaliile despre promotiile MozzartBet si sa discutam toti termenii si conditiile principale despre fiecare dintre ele.

Bonus de luni

MozzartBet le ureaza tuturor jucatorilor sai o zi de luni fericita cu un bonus de luni MozzartBet. Operatorul doreste sa rasplateasca loialitatea oferind un bonus care este acordat in functie de o serie de parametri.

Vi se cere sa aveti un cont activ cu activitate actualizata si este posibil sa primiti o surpriza placuta la inceputul saptamanii de lucru. Verificati-va contul in fiecare luni, apasati pe pictograma „Revendicati bonus”, apoi confirmati-l. Restul implica sa va bucurati din plin de bonusul dvs.

Bonus Cash Back

Pierderea unui joc nu trebuie sa semnifice infrangere, deoarece poti castiga bani inapoi. Daca previziunile tale dezamagesc, ai ocazia sa primesti ceva inapoi. Plasati un pariu multiplu pe cel putin patru selectii si daca pierdeti pe una singura, veti primi o rambursare in functie de miza si cotele dvs. Cotele pariului pierdut nu sunt luate in considerare.

Picaturi si castiguri

Operatorul ofera o promotie Drops and Wins disponibila pentru Live Casino, unde oricine participa are sansa de a castiga 6.500.000 de ron in premii in bani! Aceasta pentru a inlocui promotia anterioara Mozzartbet Spin and Win.

Este disponibil un total de 156 de turnee saptamanale cu un fond de premii saptamanal de 62.000 EUR. De asemenea, se acorda 364 x premii zilnice pentru un fond de premii saptamanal de 63.000 EUR combinat. Per total, vor fi 6.500.000 ron in premii disponibile in perioada promotionala.

Un jucator trebuie doar sa se alature unuia dintre jocurile sau mesele participante si sa se inscrie. Este necesara o miza minima (Ruleta 0,5 €, Blackjack 10 € si Baccarat 1 €) pentru a se califica. Cu cat cineva castiga mai multe puncte pentru victorii consecutive, cu atat scorul este mai bun. Ulterior, premiile sunt distribuite jucatorilor pe baza clasamentului la sfarsitul fiecarei saptamani.

Ce este bonusul Jackpot MozzartBet?

Bonusul MozzartBet Jackpot cere jucatorilor sa prezica cu succes rezultatul a 20 de jocuri de fotbal preselectate. Atat numarul minim, cat si cel maxim de jocuri este de 20. Pentru a se califica pentru aceasta promotie, participantii trebuie sa plateasca pretul biletului.

Miza este fixa ​​si este de 0.50 ron per combinatie. Puteti paria pe mai multe combinatii si chiar puteti paria pe rezultate duble sau triple. Daca aveti succes, un jucator poate castiga un premiu fix care se ridica la 175 ron.

Cum sa obtineti bonusul MozzartBet?

Indiferent daca doriti sa concurati pentru un bonus de bun venit MozzartBet pentru jucatori noi sau pentru orice alte promotii mentionate mai sus, trebuie sa urmati pasii de calificare a bonusului si cerintele de pariere. Nerespectarea unei singure poate insemna ca nu puteti primi promotia.

Principala cerinta pentru toate promotiile este detinerea unui cont. Fara cont, nu poti castiga niciuna dintre bunatatile pe care le are brandul. De asemenea, trebuie sa aveti cel putin 18 ani, care este limita legala de pariuri si pariuri din Romania.

Pentru a crea un cont, utilizatorii trebuie pur si simplu:

  • Vizitati site-ul web al operatorului.
  • Apasati butonul „Inregistrare” din meniul principal.
  • Completati formularul de inregistrare.
  • Acceptati Politica de cookie-uri si T&C-urile site-ului.
  • Confirmati ca aveti 18 ani.
  • Finalizati apasand butonul „Inregistrare”.

La crearea contului, jucatorii ar trebui sa indeplineasca restul cerintelor de bonus. Asigurati-va ca cititi termenii si conditiile fiecarui bonus inainte de a incerca sa concurati pentru el. Dupa indeplinirea tuturor cerintelor, puteti ajunge la un pariu gratuit MozzartBet sau orice alt fel de recompensa interesanta.

Știri relevante