Menu

Mozzart bet pariuri

mozzart bet pariuri

MozzartBet functioneaza ca o casa de pariuri cu licenta completa in Romania. Acesta actioneaza ca o subsidiara a Mozzart Limited, o companie de pariuri cu sediul in Serbia. Avand in vedere natura stricta a legislatiei privind jocurile de noroc din Romania, Mozzart opereaza legal in tara. Functioneaza cu o licenta de la Consiliul de control și licentiere al pariurilor din Romania.

Mozzart a luat o nota mare in pariurile online in Romania, cu cote și pariuri mari. Casa de pariuri are mai multe magazine ridicate in Bucuresti pentru a face mai convenabila plasarea pariurilor. Magazinele functioneaza ca magazine de proximitate unde jucatorii pot pune pariuri.

Cum ma inregistrez pentru MozzartBet?

Exista doua moduri de a crea un cont la MozzartBet. Prima este conectandu-va la site-ul web MozzartBet și facand clic pe butonul „Inregistrare” din partea de sus a paginii. Tot ce trebuie este sa continuati introducand un numar valid și setand o parola. Introdu codul de activare trimis pe telefonul tau mobil. Veti introduce cateva informatii personale de baza pentru a finaliza procesul.

A doua optiune este crearea unui cont prin telefonul mobil. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un SMS cu cuvantul „Win” la 29990. Veti primi un cod urmat de o parola pe care sa o utilizati atunci cand va conectati la contul dumneavoastra.

Care sunt limitele de retragere și depunere?

Limitele de depozit pentru casa de pariuri incep de la 49 RON. Cu toate acestea, nu exista limite de retragere mentionate de casa de pariuri. In plus, casa de pariuri nu are un caștig maxim pe zi in comparatie cu alte case de pariuri.

Care sunt sumele minime și maxime ale pariului?

MazzartBet este foarte popular pe piata din Romania pentru a permite pariuri de pana la 20 RON la pariuri multiple și 49 RON la pariuri simple. Jucatorii interesati de jackpot-ul saptamanal de 10.000.000 RON pot participa doar cu 30 RON. Marjele de pariere se extind pana la 8%.

Este Mozzartbet sigur și legal?

Mozzart Bet Romania detine licenta de catre Betting Control and Licensing Board din Romania in conformitate cu Betting, Lotteries and Gaming Act, Cap 131, Romania Law, cu numarul de licenta 671. Site-ul de pariuri preia un control ridicat pentru jocurile de noroc responsabile, permitand doar persoanelor cu varsta peste 18 ani. si peste.

Ce sunt bonusurile de bun venit disponibile pentru jucatorii noi?

MozzartBet nu ofera bonusuri de bun venit pentru jucatorii incepatori la compania lor de pariuri la momentul revizuirii.

Exista bonusuri pentru clientii existenti?

Jucatorii kenyeni de la MozzartBet vin cu o multime de oportunitati in ceea ce privește bonusurile. Jucatorii noi pot incepe cu un jackpot in valoare de 1.000.000 RON. In plus, jucatorii existenti pot caștiga zilnic salutari imense.

MozzartBet ofera o competitie de jackpot super mare care presupune prezicerea rezultatelor finale a 20 de meciuri de fotbal. Numarul minim și maxim de jocuri variaza intre 20. Miza incepe de la 50 RON pentru o combinatie. Super marele jackpot ramane fix la 200.000.000 RON.

Clientii fideli ai site-ului de pariuri se pot bucura de un bonus in numerar luni. Tot ce trebuie sa faceti este sa va mentineti contul activ pe parcursul saptamanii și sa așteptati sa va desfașurati bonusul luni.

In plus, aveti șansa de a va recaștiga banii dupa ce ati pierdut un meci cu garantia de rambursare. Ai șansa de a-ti caștiga banii inapoi dupa ce un rezultat prezis te dezamagește.

Mai mult, jucatorii existenti pot beneficia de promotia Bonus 1000, care le permite jucatorilor sa caștige un bonus procentual care este de pana la 2%. De asemenea, puteti obtine un bonus 1000% happy hour care se desfașoara intre 9 a.m; la 11 a.m.

MozzartBet ofera o utilizare mobila interactiva pentru plasarea pariurilor pe site-ul lor de pariuri. Puteti face pariuri de oriunde folosind telefonul mobil. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi aplicatia de pariuri. Puteti descarca aplicatia MozzartBet din magazinul Play.

Versiunea mobila vine cu o experienta similara in comparatie cu versiunea desktop. Interfata ofera jucatorilor o experienta simpla, interactiva și ușor de navigat.

Știri relevante