Menu

Mozzart bet reclama

mozzart bet reclama

Gama de sporturi acoperite de Mozzart este destul de buna in comparatie cu majoritatea celorlalte site-uri de pariuri. In prezent, sunt oferite doar 33 sporturi. Acestea includ fotbal, baschet, handbal, tenis, baseball, volei, polo pe apa, snooker, rugby, darts, tenis de masa, badminton si atletism.

Acestea reprezinta ligi populare precum Premier League engleza, Primera, Bundesliga, Ligue 1, Serie A. Exista peste 8000 de evenimente zilnice, unde Fotbalul are prioritate cu peste 4000 de evenimente.

Pasionatii de Esports au privilegiul de a se bucura de unele dintre titlurile celebre precum Counter-Strike, Dota 2 si League of Legends. Mozzart nu se muta de la sport, ceea ce inseamna ca nu vei gasi pariuri speciale pe emisiuni TV sau politica.

Mozzart ofera o gama larga de piete de pariuri pentru a raspunde nevoilor in schimbare ale jucatorilor.

Puteti plasa pariuri simple sau puteti combina cateva selectii intr-un pariu multiplu. Unele dintre pietele de pariuri disponibile includ rezultate ale meciurilor, goluri totale, peste/sub, timp intreaga/repriza, sansa dubla, prima echipa care inscrie, par/impar, ambele echipe care marcheaza si scor corect, ca sa mentionam un putini. Instrumentele de pariuri, cum ar fi statisticile si rezultatele meciurilor anterioare, va ajuta sa luati decizii informate.

Cotele lui Mozzartbet online sunt suficient de atractive pentru a satisface asteptarile jucatorilor. Baschetul si ligile de fotbal de top au cele mai mari cote. Plata totala este de 94%+, ceea ce indeplineste standardele pietei. Puteti comuta intre formatele de cote zecimale, americane si fractionale.

Pariuri live

Sectiunea de pariuri live a lui Mozzart acopera aproape toate sporturile disponibile in sectiunea inainte de meci. Exista mai mult de 10000 de evenimente lunare si sansele aici sunt competitive si dinamice. Ele continua sa se schimbe odata cu progresul meciului, oferindu-ti oportunitatea de a profita de cele mai mari cote.

Majoritatea jucatorilor experimentati le place sa parieze pe evenimente live, motiv pentru care Mozzart ofera o optiune de streaming live. Le permite sa urmareasca evenimente si sa prezica cel mai bun moment pentru a plasa pariuri. De asemenea, este posibil sa incasati totalul sau o parte din pariurile dvs. atunci cand acestea sunt impotriva dvs. Aceasta este o modalitate excelenta de a minimiza posibilele pierderi.

Bonus de bun venit

Cand creati un nou cont Mozzart, deveniti eligibil pentru un bonus de depunere egal cu 100% pana la 9000 RON, plus un pariu gratuit de 1800 RON. Trebuie sa faceti o depunere minima de 900 RON pentru a va califica pentru bonus.

La efectuarea unei depuneri eligibile, veti primi automat cota. Poate fi folosit doar la un pariu multiplu cu 4 sau mai multe selectii, fiecare cu cote de 1,35 sau mai mult. Este supus unei cerinte de pariere x4 care trebuie indeplinita in termen de 30 de zile.

Pentru a obtine pariul gratuit, trebuie sa plasati un pariu de cel putin 450 RON cu 1,50 si mai mult. Veti primi patru pariuri gratuite, fiecare la 450 RON dupa plasarea unui pariu de calificare. Le puteti folosi pe orice piata de sport disponibila pe platforma.

25% cashback luni

Mozzart India ofera tuturor jucatorilor sai un bonus cashback de 25% in fiecare luni. Nu sunt necesare cerinte de pariere pentru a se califica pentru aceasta oferta. Tot ce aveti nevoie este sa mergeti la sectiunea de bonusuri si sa revendicati. Bonusul este calculat pe baza cativa factori, dar nu va fi mai mare de 25%.

Pariu gratuit in fiecare zi

Cand castigi la 5 cote si peste, Mozzart iti ofera un pariu gratuit de 450 RON in fiecare zi. Pariul tau ar trebui sa aiba cel putin 4 selectii, fiecare cu cote de 1,35 si mai mult. Valoarea minima a talonului de pariu calificat este 90 RON. Veti primi pariul gratuit in termen de 48 de ore dupa ce pariul dvs. este decontat ca castig.

Știri relevante