Menu

Mozzart depozit

mozzart depozit

Metodele de depunere Mozzart includ carduri de credit, portofele electronice si unele metode de plata locale. Varietatea metodelor de plata pe care le veti avea la dispozitie poate varia, in functie de locatia dvs., la fel ca si depozitul minim. In cele mai multe cazuri, depozitul minim este de 50 ron, ceea ce este considerat a fi media industriei. Depozitele nu vor fi percepute cu niciun comision. De asemenea, banii ar trebui adaugati la soldul dvs. foarte repede, daca nu instantaneu. Daca observati ca dureaza prea mult, contactati pur si simplu serviciul de asistenta pentru clienti pentru asistenta.

Retragerea minima este de 100 ron pentru majoritatea metodelor. Retragerile sunt permise numai pentru conturile verificate. Trebuie sa depuneti o solicitare prin intermediul platformei, si nu prin chat live, telefon, e-mail sau in orice alt mod. Retragerile sunt procesate in cinci zile, ceea ce este putin mai lung decât ne asteptam. Unele cazinouri va proceseaza cererile in 24 de ore sau mai putin. Nu exista niciun motiv pentru ca intregul lucru sa dureze atât de mult. Informatiile furnizate despre intregul proces de retragere sunt foarte rare. Nici macar jucatorii inregistrati nu primesc mai multe informatii pâna când nu isi verifica conturile. Mai multe detalii cu siguranta nu ar strica. Mai ales ca asistenta prin chat live este nebuneste de lenta.

Dupa cum am mentionat deja, inainte de prima retragere, asigurati-va ca va verificati contul. Aceasta procedura poate fi putin deranjanta. Dar, este pentru binele tau. La urma urmei, acesta este singurul mod in care compania poate sti ca trimite banii in mâinile potrivite!

Pentru a va verifica contul, asigurati-va ca va conectati si pur si simplu mergeti la sectiunea Retragere. Apoi, faceti clic pe linkul de verificare si trimiteti documentele necesare. In timp ce am analizat Mozzart, compania ne-a cerut sa livram un document de identitate (carte nationala de identitate, pasaport sau permis de conducere), o factura de utilitati care va servi drept dovada a adresei si dovada detinerii metodei de plata. Cel mai bun mod de a le livra este sub forma de fotografii de inalta rezolutie (color), cu o dimensiune de pâna la 4 MB. Pur si simplu incarcati-le folosind instrumentul special disponibil. Compania mentioneaza ca este nevoie de aproximativ 24 de ore pentru ca contul tau sa fie verificat.

Mozzart este detinut si operat de Mozzartbet Malta Ltd, o companie cu licenta MGA. Operatorul este popular si printre jucatorii din Balcani si detine si o licenta sârba de jocuri de noroc. Acest brand sustine si Fundatia pentru jocuri responsabile. Ca atare, ii incurajeaza pe clienti sa joace in mod responsabil. Chiar daca apreciem intentia, ne-am dori si mai mult daca ar adauga câteva instrumente de siguranta, astfel incât sa ne putem limita tranzactiile imediat dupa inregistrare. Lipsa unor astfel de caracteristici nu inseamna ca compania nu este in siguranta, dar ar fi bine sa ai o astfel de oportunitate totusi.

Platforma de jocuri este criptata cu protocoale SSL, programe speciale si algoritmi care se asigura ca toate transferurile de bani si date ramân private. Mai simplu, aceste protocoale preiau informatiile pe care doriti sa le trimiteti, le cripteaza pentru transfer si le livreaza cazinoului sub forma de informatii reale. Daca cineva doreste sa intrerupa transferul pentru a fura datele, nu ar fi de niciun folos. Informatiile tale private ar arata ca o gramada de farfurie. SSL nu este folosit doar in industria iGaming, ci si de institutiile financiare importante, cum ar fi bancile si furnizorii de plati.

Știri relevante