Mozzart loto sectiune speciala la aceasta casa de pariuri

Mozzart loto sectiune speciala la aceasta casa de pariuri

Sistem de loterie cinstit mozzart loto ce este bazat pe matematica stupida a „alege atatea impare / pare, atatea dintre acest numar si acela”, apoi „continua sa incerci” atunci cand nu castigi. Ken face foarte bine sa-si vanda sistemele. Veti vedea imagini cu masinile sale scumpe pe site-ul sau – „cumparate la loto”, spune el. Citeste foarte atent intre randuri, de vreme ce el nu spune niciodata ca a castigat loteria pentru a le plati, spune doar ca loteria le-a platit, se intreaba cum …

Mozzart loto cu Gail bate carti despre roti de 29 de ani, desi „Gail” din reclamele publicitare de acum 20 de ani pare sa aiba putin (sau chiar ceva) de-a face cu compania de foarte mult timp. Prezentarea de vanzari este de obicei de genul „uita-te la toti castigatorii jackpot-ului, evident ca sistemul nostru functioneaza”. Deci, ce s-a intamplat cu ceilalti 99,9% dintre clientii care au cumparat cartile si software-ul ..? Faptul este ca roata nu iti imbunatateste sansele de a castiga jackpotul. Si nici sfaturile prostesti despre evitarea combinatiilor care nu au fost niciodata alese pana acum sau efectuarea selectiilor dvs. se aduna la o anumita gama de numere. NOTA: Daca comandati direct, NU fac rambursari – fiti avertizat.

Mozzart loto are o multime de analize ale rezultatelor anterioare si pretentii de predictie cu zero dovezi. Cu doar suficiente matematici pentru a suna „avansat”. Unele roti bune optimizate Stefan, dar linia de jos este unde este dovada? Acum, cu Winslips, totul este facut pentru dvs., prin computere inteligente si altele … Totul suna atat de promitator, dar nici in manual, nici in software Winslips nu ofera nimic de valoare practica. Foarte dezamagitor.

Mozzart loto a castigat loteria de doua ori. Aparent. Sau poate fotografia afisata a castigatorului loteriei este doar copiata de pe site-ul loteriei din Oklahoma … castigatorul care a folosit de fapt o selectie rapida pentru a castiga jackpotul in 2006 ..!? Aveti grija, totusi, deoarece au mai ramas „doar 134 de exemplare” … oh, asteptati, se spune ca cel putin din septembrie 2020.

Știri relevante