Menu

Mozzart loto sectiune speciala la aceasta casa de pariuri

Mozzart loto sectiune speciala la aceasta casa de pariuri

Sistem de loterie cinstit mozzart loto ce este bazat pe matematica stupida a „alege atatea impare / pare, atatea dintre acest numar si acela”, apoi „continua sa incerci” atunci cand nu castigi. Ken face foarte bine sa-si vanda sistemele. Veti vedea imagini cu masinile sale scumpe pe site-ul sau – „cumparate la loto”, spune el. Citeste foarte atent intre randuri, de vreme ce el nu spune niciodata ca a castigat loteria pentru a le plati, spune doar ca loteria le-a platit, se intreaba cum …

Mozzart loto cu Gail bate carti despre roti de 29 de ani, desi „Gail” din reclamele publicitare de acum 20 de ani pare sa aiba putin (sau chiar ceva) de-a face cu compania de foarte mult timp. Prezentarea de vanzari este de obicei de genul „uita-te la toti castigatorii jackpot-ului, evident ca sistemul nostru functioneaza”. Deci, ce s-a intamplat cu ceilalti 99,9% dintre clientii care au cumparat cartile si software-ul ..? Faptul este ca roata nu iti imbunatateste sansele de a castiga jackpotul. Si nici sfaturile prostesti despre evitarea combinatiilor care nu au fost niciodata alese pana acum sau efectuarea selectiilor dvs. se aduna la o anumita gama de numere. NOTA: Daca comandati direct, NU fac rambursari – fiti avertizat.

Mozzart loto are o multime de analize ale rezultatelor anterioare si pretentii de predictie cu zero dovezi. Cu doar suficiente matematici pentru a suna „avansat”. Unele roti bune optimizate Stefan, dar linia de jos este unde este dovada? Acum, cu Winslips, totul este facut pentru dvs., prin computere inteligente si altele … Totul suna atat de promitator, dar nici in manual, nici in software Winslips nu ofera nimic de valoare practica. Foarte dezamagitor.

Mozzart loto a castigat loteria de doua ori. Aparent. Sau poate fotografia afisata a castigatorului loteriei este doar copiata de pe site-ul loteriei din Oklahoma … castigatorul care a folosit de fapt o selectie rapida pentru a castiga jackpotul in 2006 ..!? Aveti grija, totusi, deoarece au mai ramas „doar 134 de exemplare” … oh, asteptati, se spune ca cel putin din septembrie 2020.

Știri relevante