Menu

Mozzart monday bonus

mozzart monday bonus

Mozzart Bet Romania ofera in mod constant noi bonusuri si promotii de cazinou pentru jucatorii lor de cazinou. Momentan nu exista bonus de bun venit, dar ei compenseaza asta cu numeroasele lor promotii.

Bonus de luni

Ca parte a actiunii „Monday Cash Bonus”, cazinoul Mozzart iti recompenseaza loialitatea, pe baza mai multor parametri ai jocului tau. Tot ce ai nevoie este un cont activ de cazinou Mozzart Bet si in fiecare luni primesti o recompensa surpriza. Pentru a solicita bonusul, conectati-va la contul dvs. si faceti clic pe pictograma de revendicare a bonusului. Nu exista conditii pentru bonus, poti alege sa il retragi sau sa te joci cu el, depinde de tine.

Promotie la ruleta in valoare de 1.300.000 RON

Aceasta promotie este pentru iubitorii de ruleta. Jucând jocurile de cazinou live Blaze Roulette, Grand Roulette si 24/7 Roulette de la furnizorul Authentic, sunteti eligibil pentru unul dintre cele 150 de premii in valoare de 1.300.000 RON. Jucând jocurile mentionate strângi puncte, iar cel cu cel mai mare numar de puncte obtine primul loc si un premiu de 162.500 RON.

Metode de plata Mozzart Bet Romania

Inainte de a putea incepe sa jucati si sa profitati de bonusurile si promotiile oferite de Mozzart Bet Romania, va trebui sa depuneti bani in contul dvs. Datorita Mozzart Pesa Mkononi, puteti depune si retrage fonduri fara nicio taxa. Pentru a depune bani, puteti face acest lucru cu usurinta folosind M-Pesa Pay Bill. Mai intâi, accesati M-Pesa si in M-Pesa Pay Bill introduceti numarul de afaceri pentru Mozzart Bet 290059. Introduceti suma pe care doriti sa o depuneti si faceti clic pe ok. In câteva secunde, veti primi un mesaj text de confirmare a depunerii.

Când vine vorba de retrageri, poti retrage din contul tau online alegând optiunea Retragere si apoi Retragere M-Pesa. Doar introduceti suma pe care doriti sa o retrageti si asta este. De asemenea, puteti retrage bani prin SMS, trimiteti textul W#AMOUNT#PINCODE la 29990.

O alta modalitate de a depune si retrage bani este sa mergi la un magazin Mozzart Bet, iar casieriile pot depune bani in contul tau sau pot retrage.

Asistenta pentru clienti Mozzart Bet Romania

In cazul in care aveti o intrebare, primul lucru pe care vi-l recomandam este sa verificati sectiunea de ajutor de la Mozzart Bet Romania facând clic pe butonul AJUTOR din coltul din dreapta al site-ului. Aceasta sectiune este foarte clara, detaliata si utila, asa ca poate va puteti gasi raspunsul acolo si nu va trebui sa va obositi sa contactati asistenta pentru clienti.

Dar, in cazul in care aveti o problema pe care sectiunea Ajutor nu va poate ajuta sa o rezolvati, exista doua modalitati de a contacta echipa de asistenta pentru clienti, prin e-mail si telefon. Din pacate, Mozart Bet Romania nu ofera o optiune de chat live, ceea ce este putin dezamagitor, deoarece aceasta este cea mai folosita modalitate de a contacta asistenta.

Pentru a contacta asistenta pentru clienti, puteti folosi urmatorul e-mail si numarul de telefon:

Adresa de e-mail: help@mozzartbet.ro

Numar de telefon: 0709 168 000

Inregistrare Mozzart Bet Romania

Inregistrarea la Mozzart Bet este destul de simpla, indiferent daca alegeti sa o faceti prin SMS sau pe site-ul web sau aplicatia mobila.

Inregistrare pe site-ul web Mozzart Bet Romania

Accesati site-ul lor si faceti clic pe butonul Inregistrare din coltul din dreapta sus si completati formularul de inregistrare. Veti avea nevoie de un numar de telefon valid pe care trebuie sa il introduceti si apoi sa creati o parola pentru contul dvs. Bifati casetele pentru a confirma ca aveti peste 18 ani si ca sunteti de acord cu termenii de utilizare si faceti clic pe butonul Inregistrare.

Te poti inregistra la Mozzart Bet Romania instantaneu, trimitând un SMS „WIN” la 29990. Contul tau va fi creat instantaneu si vei primi un SMS cu CODUL PIN secret si PAROLA pe care o poti folosi pentru a te autentifica.

Mozzart Bet Romania este un cazinou online care merita incercat. Numarul de jocuri pe care le ofera este mai mult decât suficient si este disponibil pe mobil si desktop. Ofertele de promovare constanta sunt un mare plus, desi nu au un bonus de bun venit momentan.

Mozzart Bet Romania este un cazinou sigur, care detine toate licentele necesare pentru a opera in Romania, asa ca nu exista nicio sansa ca un jucator sa fie inselat de ei sau sa nu fie platit. Avem incredere in acest cazinou si il recomandam tuturor jucatorilor.

Știri relevante