Menu

Mozzart pariuri oferta

mozzart pariuri oferta

Exista doua moduri de a crea un cont cu Mozzartbet. Prima modalitate este sa accesati site-ul web Mozzartbet si sa faceti clic pe butonul „Inregistrare” din partea de sus a paginii. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti un numar de mobil valid si sa creati o parola. Un cod de activare va fi apoi trimis pe telefonul dvs. mobil, dupa care vi se va cere sa introduceti cateva informatii personale de baza. Contul dvs. va fi apoi inregistrat. A doua modalitate de a crea un cont este prin mobil si este si mai simpla. Pur si simplu trimiteti un mesaj text cu cuvantul WIN la 29990. Apoi veti primi un cod PIN si o parola pe care le puteti utiliza pentru a va conecta fie pe site-ul web, fie pe mobil.

Promotii la pariuri sportive

In schimb, jucatorii pot profita de o gama larga de alte promotii interesante la Mozzartbet. Promotia Bonus 1000% va permite sa castigati bonusuri pentru fiecare dintre pariurile dvs. incepand de la 26% in timpul orelor normale si pana la 1000% in timpul orelor fericite. Happy hours are loc de la 9:00 la 11:00 si de la 20:00 la 22:00 in magazinele Mozzartbet si de la 6:00 la 8:00 si de la 23:00 la 1:00 cand pariezi online si prin SMS. Pentru a fi eligibil pentru a castiga aceste bonusuri, selectiile tale de pariuri trebuie sa fie de minim 1,35 si talonul tau de pariu trebuie sa aiba cel putin 4 selectii in timpul normal si 3 selectii in timpul happy hour.

O alta promotie oferita de Mozzartbet este un bonus de rambursare acumulator. Daca plasati un acca cu 4 sau mai multe jocuri si doar una dintre selectiile dvs. pierde, miza dvs. va fi rambursata in functie de cat de mari au fost cotele dvs. de pariere initiale. Daca cota de castig este de 29 si mai mare, miza dvs. va fi inmultita cu 1, daca cota dvs. de castig este de 99 si peste miza dvs. va fi rambursata cu 5 si daca cota de castig este de 999 si peste miza dvs. va fi rambursata de 100x. ! Este important de retinut ca sansele meciului pierdut vor fi deduse din cota noastra generala inainte ca miza rambursata sa fie calculata, iar aceasta promotie nu se aplica pariurilor live si de sistem.

Mozzart Daily Jackpot este, de asemenea, o promotie foarte interesanta care consta in prezicerea rezultatelor finale a 13 meciuri de fotbal selectate in avans de Mozzartbet. Daca ghiciti toate cele 13 potriviri, corectarea va va recompensa cu marele premiu de 10.000.000 RON! 12 predictii corecte va vor oferi in continuare un total de 100.000 ron si veti castiga de fapt premii pentru 8 predictii corecte si mai mult. Exista o taxa de participare de 50 RON pentru a participa la aceasta promotie.

La prima vedere, casa de pariuri sportive a lui Mozzartbet pariuri nu pare a fi la fel de vasta precum alte case de pariuri din Romania pe care le-am vazut. In momentul scrierii, puteti paria pe 12 sporturi diferite, care sunt fotbal, baschet, tenis, hochei, handbal, volei, fotbal american, rugby, snooker, box, footsal si darts. Desi cu siguranta ne-ar fi placut sa vedem mai multe optiuni sportive, toate sporturile populare sunt disponibile. In cadrul acestor sporturi cele mai populare, totusi, Mozzartbet nu dezamageste. Puteti alege sa pariati pe zeci de piete si sute de subpiete din meciurile care au loc in intreaga lume, inclusiv goluri impar/pare, scor corect si ambele echipe care vor marca.

Știri relevante