Menu

Mozzart ronaldinho

mozzart ronaldinho

Poate ca nu mai joaca fotbal, dar Ronaldinho este inca recunoscut oriunde merge. Nu este surprinzator, pentru ca artistul brazilian a avut o cariera fotbalistica impresionanta. Majoritatea oamenilor il vor cunoaste din perioada petrecuta la Barcelona. Atacatorul a fost in perioada de glorie a carierei sale in anii sai spanioli. Inainte de a pleca la clubul spaniol, a mai jucat inca doi ani in tricoul Parisului Saint-Germain. In 2008, brazilianul a inchis usa la Barcelona in urma lui si a semnat cu AC Milan. Apoi a jucat pentru trei cluburi braziliene si unul mexican.

A fost liniste in preajma fostului superstar o lunga perioada de timp. Cu toate acestea, l-am vazut recent. Nu pe terenul de fotbal, ci intr-o reclama la jocuri de noroc sarbeasca. Ronaldinho poate folosi bine banii, pentru ca are probleme financiare serioase.

Jucand alaturi de un supermodel sarb

Ronaldinho a iesit de la stiri de ceva vreme din cauza calitatilor sale fotbalistice. Daca Ronaldinho apare la stiri, este in principal din cauza problemelor sale financiare si a falimentului sau iminent. Se pare ca este foarte popular in Serbia.

Destul de popular in orice caz pentru o reclama Mozzart Bet. Ronaldinho joaca rolul principal in cea mai recenta reclama, care a fost lansata in decembrie 2018. El trebuie sa imparta acest rol cu ​​supermodelul sarb Angjelka Tomasevic. Dupa cum puteti vedea in videoclip, aceasta nu este tocmai o pedeapsa.

Nu este o coincidenta faptul ca Angjelka Tomasevic participa. Mozzart Bet este o casa de pariuri cunoscuta sau un cazinou online din Serbia.

Cum arata anuntul?

Nu ai vazut tu anuntul? Atunci cu siguranta esti curios cum arata acesta. La inceputul videoclipului nu vezi imediat ca este vorba despre Ronaldinho. Cineva ajunge cu masina scumpa. Aceasta se opreste in fata unui hotel. Soferul arunca cheile spre angajat, care reactioneaza apoi surprins. Fotbalistul brazilian intra apoi imediat, unde asteapta in fata liftului.

Alaturi de el se afla blondul Tomasevic. Intra impreuna in lift. Se ridica si cei doi se uita constant unul la celalalt. La un moment dat, liftul se opreste. Supermodelul ii sopteste apoi la ureche ca este timpul pentru ceva interesant. Brazilianul isi scoate telefonul si deschide aplicatia Mozzart Bet. Intr-adevar, foarte interesant de facut, cand esti singur intr-un lift blocat cu o doamna ca Angjelka Tomasevic!

De ce joaca Ronaldinho in astfel de reclame?

Ca fotbalist, Ronaldinho a avut o cariera impresionanta. Din moment ce a jucat la PSG, Barcelona si AC Milan, cu siguranta va asteptati sa-si aiba oile pe uscat. Nimic mai departe de adevar. La sfarsitul anului trecut, atacatorul aproape ca fusese declarat personal falimentat. Si nu, nu din cauza unei dependente de jocuri de noroc.

Ronaldinho este implicat de ani de zile intr-o batalie cu tribunalul brazilian pentru fabricile de zahar pe care le-a amplasat la Porto Alegre. Acestea le-a plantat, fara sa stie acest lucru, pe o bucata de teren care a fost desemnata rezervatie naturala protejata. In 2015 a fost amendat cu 164.000 de euro pentru incalcarea regulilor.

Cu toate acestea, brazilianul a refuzat sa plateasca acest lucru, ceea ce a marit amenda. Anul trecut suma a fost de 1,7 milioane de euro. Au existat chiar zvonuri ca Ronaldinho nu avea mai mult de 6 euro in contul sau bancar din cauza acestei amenzi. Din fericire pentru el, exista site-uri de jocuri de noroc unde poti depune de la 1 euro.

De mult se stie ca poti aluneca financiar ca fotbalist. De exemplu, exista o multime de jucatori de fotbal de jocuri de noroc care si-au irosit intreaga avere cu jocurile de noroc (online). Cu toate acestea, Ronaldinho nu si-a pierdut averea fiind neglijent cu banii sai. Mai degraba din cauza stangaciei si incapatanarii. Asta aproape l-a facut faliment.

Probabil ca nu am fi vazut un Ronaldinho mai putin incapatanat in reclama Mozzart Bet. Brazilianul si-a dat da, cu siguranta pentru ca a existat o compensatie financiara considerabila pentru asta. Si, desigur, putea folosi asta, deoarece partea de jos a contului sau bancar era aproape la vedere.

Știri relevante