Menu

Mozzart youtube

mozzart youtube

Clientii romani pot sa puna sampanie, deoarece avem vesti grozave! Piata jocurilor de noroc din Romania tocmai a devenit mai mare si mai buna datorita Endorphinei. Popularul furnizor de jocuri de noroc a semnat un acord cu MozzartBet – https://pariubet.ro/recenzie/mozzart/, una dintre cele mai populare marci online de cazinouri si pariuri sportive din aceasta tara din sud-estul Europei. Din fericire pentru clienti, afacerea nu s-a incheiat cu adaugarea de noi jocuri, ci continua cu o promotie atractiva care acorda 1 miliard de rotiri gratuite. Da, ai citit bine, nu este nevoie sa iei niste ochelari de citit!

Un miliard de rotiri gratuite suna divin! Va puteti imagina sa le primiti pe toate? Ei bine, suntem siguri ca ar fi un adevarat rasfat, dar ramaneti obiectiv! Primesti doar partea ta din acest mare tort cu Endorphina.

Aceasta promotie incredibila are loc in perioada 15 martie – 30 iunie 2021. Regulile ofertei sunt destul de simple si le vom enumera aici pentru tine!

  • Tot ce trebuie sa faca utilizatorii este sa faca o depunere de 1.000 RON.
  • Plasati cel putin 50 de rotiri gratuite in valoare de 50 RON fiecare in urmatoarele 24 de ore. Desigur, doar titlurile Endorphina conteaza.
  • MozzartBet va adauga 50 de rotiri gratuite in urmatoarele 48 de ore.

Rotirile gratuite trebuie jucate pe titlul Endorphina Diamond Chance, un slot 5×3 cu simboluri clasice. Daca faceti o depunere si jucati in weekend, rotiri gratuite vor fi adaugate la soldul dvs. pana marti. Fiecare rotire gratuita valoreaza 50 RON. Clientii nu sunt informati despre rotiri gratuite si trebuie sa verifice jocul pentru a vedea daca au fost adaugati. Bonusul este disponibil doar cu prima depunere pe care o faceti in perioada promotionala. Fiecare client poate primi rotiri gratuite o singura data. Toate profiturile din rotiri gratuite va sunt disponibile imediat, fara nicio cerinta de pariere. Mozzart bet bonus de bun venit. Aflați despre recompensa pentru începători.

Promotia include publicitate intensa online si la TV, astfel incat acele 1 miliard de rotiri vor fi impartite intre clienti in cel mai scurt timp. Grabeste-te si ia-l pe al tau cat mai poti!

Unul dintre motivele pentru care Endorphina a decis sa incheie o intelegere cu MozzartBet Romania este din cauza potentialului pietei sarbe. Milos Randjic, director de portofoliu de cazinouri online la MozzartBet, a declarat ca noul parteneriat va aduce doar rezultate pozitive pentru ambele companii. El si-a exprimat, de asemenea, entuziasmul pentru a lucra cu un furnizor atat de reputat pe youtube.

MozzartBet este una dintre cele mai mari marci de jocuri online din Romania. De asemenea, are o licenta locala furnizata de Ministerul Finantelor din Republica Romania, Autoritatea Fiscala si Sectorul pentru tranzactii de schimb valutar si de schimb valutar si jocuri de noroc. Pe langa jocurile de cazinou, include si jocuri de pariuri sportive si loterie. Este disponibil ca platforma desktop, site optimizat pentru mobil si aplicatie iOS si Android. MozzartBet este unul dintre fondatorii Organizatiei Europene pentru Dreptul Jocurilor de Noroc. Aceasta organizatie incurajeaza jocurile de noroc sigure si responsabile.

Endorphina este un furnizor de jocuri cu sediul central in Praga, Republica Ceha. Detine o licenta malteza de jocuri si lanseaza cel putin 12 titluri in fiecare an. Acest furnizor fierbinte este foarte mandru sa faca totul in interior: de la concept, la design si grafica, pana la retusurile finale. Unele dintre cele mai mari titluri ale sale sunt Book of Santa, Satoshi’s Secret, Twerk, Slotomoji, Chunjie si Taboo. Cel mai recent joc al sau este Cricket Hero cu 5 role, 3 randuri si o tema sportiva. 21 de linii de plata asigura o multime de oportunitati de castig si, de asemenea, puteti conta pe multiplicatori si rotiri gratuite.

Sunteți familiarizat cu Mozzart kladionica? Citiți pe site: https://pariubet.ro/mozzart-kladionica/.

Știri relevante