Menu

Mozzartbet in relatia cu clientii sai

Mozzartbet in relatia cu clientii sai

Serviciul de asistenta pentru clienti este cel mai mare minus din Mozzart Bet. Au o sectiune de contact pe site-ul web care va redirectioneaza sectiunea Ajutor, dar in sectiunea de ajutor nu veti putea gasi ceva legat de o sectiune de intrebari frecvente. Sectiunea Ajutor este plina de text manechin si se pare ca asistenta lor de e-mail nu raspunde. Au un numar de telefon unde puteti lua legatura cu un agent sau puteti incerca sa gasiti raspunsuri de la casierii de la magazinele de pariuri.

Adresa de e-mail: help@mozzartbet.ro
Numar de telefon: 0709 168 000

Versiunea pentru desktop a Mozzart Bet este clasica, iar versiunea pentru mobil este chiar mai buna decât asta. Site-ul mobil functioneaza perfect si este foarte bine organizat cu meniul din partea stânga a ecranului. Zona de pariuri live si cele mai populare jocuri se afla chiar in coloana din mijloc. In plus, au o aplicatie Android care poate fi descarcata direct de pe site-ul lor web. Aplicatia este foarte receptiva si va permite sa urmariti fluxuri live de jocuri si sa pariati live.

Mozzart Bet are un site web curat, care functioneaza foarte bine, iar versiunea mobila este impresionanta. Au o multime de piete de pariuri, iar acoperirea lor sportiva este cuprinzatoare pentru un site web african. Din pacate, mai au nevoie sa isi imbunatateasca serviciul pentru clienti, dar, in afara de asta, utilizatorii se vor bucura de o experienta excelenta de pariere atunci când pariaza cu aceasta companie.

Dupa ce indeplinesc cerintele de pariere, jucatorii isi pot indrepta privirea catre sectiunea de pariuri in joc si chiar se pot schimba cu evenimente non-sportive. MozzartBet Sports va elimina bonusurile daca jucatorii incalca termenii si conditiile sau daca plaseaza pariuri fara risc in contul lor. In timp ce cerintele de pariere sunt indeplinite, jucatorii nu pot folosi vouchere pentru pariuri gratuite, deoarece acestea nu sunt luate in considerare pentru indeplinirea cerintelor de rollover.

Pentru a fi eligibil pentru oricare dintre bonusurile mentionate mai sus, inclusiv pachetul generos de bun venit, ar trebui sa finalizezi procesul de inregistrare. Acest lucru incepe facand clic pe „Inregistrare” din dreapta sus, unde jucatorilor li se solicita sa introduca corect datele personale. De asemenea, ofera starea cand trebuie sa introduceti numele de utilizator si parola, care ar trebui sa contina cel putin opt litere si caractere speciale. In cele din urma, jucatorii trebuie sa confirme ca sunt majori si sa accepte termenii si conditiile.

Știri relevante