Menu

Mozzartbet în relaţia cu clienţii săi

Mozzartbet in relatia cu clientii sai

Mozzartbet trebuie să îmbunătăţească relaţiile cu clienţii

Serviciul de asistenţă pentru clienţi este cel mai mare minus din Mozzart Bet. Au o secţiune de contact pe site-ul web care vă redirecţionează secţiunea Ajutor, dar în secţiunea de ajutor nu veţi putea găsi ceva legat de o secţiune de întrebări frecvente. Secţiunea Ajutor este plină de text manechin şi se pare ca asistentă lor de e-mail nu răspunde. Au un număr de telefon unde puteţi lua legătura cu un agent sau puteţi încerca să găsiţi răspunsuri de la casierii de la magazinele de pariuri.

Adresa de e-mail: help@mozzartbet.ro
Număr de telefon: 0709 168 000

Versiunea pentru desktop a Mozzart Bet este clasică, iar versiunea pentru mobil este chiar mai bună decât asta. Site-ul mobil funcţionează perfect şi este foarte bine organizat cu meniul din partea stânga a ecranului. Zona de pariuri live şi cele mai populare jocuri se află chiar în coloana din mijloc. În plus, au o aplicaţie Android care poate fi descărcată direct de pe site-ul lor web. Aplicaţia este foarte receptivă şi va permite să urmăriţi fluxuri live de jocuri şi să pariaţi live.

Mozzartbet are un site complet funcţional

Mozzart Bet are un site web curat, care funcţionează foarte bine, iar versiunea mobilă este impresionantă. Au o mulţime de pieţe de pariuri, iar acoperirea lor sportivă este cuprinzătoare pentru un site web african. Din păcate, mai au nevoie să îşi îmbunătăţească serviciul pentru clienţi, dar, în afară de asta, utilizatorii se vor bucura de o experienţă excelentă de pariere atunci când pariază cu această companie.

După ce îndeplinesc cerinţele de pariere, jucătorii îşi pot îndrepta privirea către secţiunea de pariuri în joc şi chiar se pot schimba cu evenimente non-sportive. MozzartBet.ro Sports va elimina bonusurile dacă jucătorii încălca termenii şi condiţiile sau dacă plasează pariuri fără risc în contul lor. În timp ce cerinţele de pariere sunt îndeplinite, jucătorii nu pot folosi vouchere pentru pariuri gratuite, deoarece acestea nu sunt luate în considerare pentru îndeplinirea cerinţelor de rollover.

Pentru a fi eligibil pentru oricare dintre bonusurile menţionate mai sus, inclusiv pachetul generos de bun venit, ar trebui să finalizezi procesul de înregistrare. Acest lucru începe făcând clic pe „Înregistrare” din dreapta sus, unde jucătorilor li se solicită să introducă corect datele personale. De asemenea, oferă starea când trebuie să introduceţi numele de utilizator şi parola, care ar trebui să conţină cel puţin opt litere şi caractere speciale. În cele din urmă, jucătorii trebuie să confirme că sunt majori şi să accepte termenii şi condiţiile.

 

Știri relevante