Menu

Mozzartbet ofera cele mai bune cote

Mozzartbet ofera cele mai bune cote

Site-ul are o culoare neagra si intunecata cu fonturi albe, iar interfata este una dintre cele mai curate pe care le-am vazut de cand am inceput sa analizam site-urile de jocuri de noroc din Kenya. Toate categoriile principale ale Mozzart Bet Kenya sunt situate in partea de sus a paginii de pornire intr-o bara de instrumente albastra. In cadrul acestei bare de instrumente puteti naviga intre urmatoarele sectiuni: pariuri, pariuri live, rezultate, loto, jocuri virtuale, contact, pariuri, promotii si jackpot.

Sectiunea Pariuri live este afisata sub aceasta bara de instrumente, in timp ce cele mai populare meciuri ale zilei pot fi vazute in partea de jos. In partea dreapta a paginii, ar trebui sa vedeti pariul pe care il creati atunci cand ridicati pariurile sau puteti verifica starea biletelor dvs. din magazinele de pariuri Mozzart Bet Kenya. In plus, in coltul din dreapta sus al paginii de pornire exista o mica bara de cautare care va permite sa cautati o echipa sau o competitie.

Pietele sunt substantiale, cu o multime de accesorii pe zi si mii de jocuri in weekend. Pietele de top sunt in mod clar le place fotbalului si tenisului, dar va ofera si un gust al loteriei si jocurilor virtuale. Principalele sporturi pe care trebuie sa pariati sunt: ​​fotbal, baschet, tenis, hochei, handbal, volei, fotbal american, snooker, footsall, picado, tenis de masa si puteti plasa, de asemenea, pariuri pe Esports, ceea ce este o raritate in Africa. Sansele sunt medii, dar casele de pariuri isi rasplatesc utilizatorii prin bonusurile fantastice.

Exista pariuri live pe evenimente sportive, iar selectia lor de cote este mai mult decat decenta. Sectiunea In-play poate fi accesata apasand fila Pariu live din bara de instrumente albastra situata in partea de sus a paginii de pornire. In interiorul sectiunii, puteti comuta intre Single View si Multi View si puteti de asemenea sa faceti clic pe butonul Live Stream pentru a vedea ce jocuri sunt disponibile pentru vizionare. Pietele de pariuri pot fi selectate in partea de sus a paginii si le permite utilizatorilor sa vada o anumita piata pentru toate programele live. Cand faceti clic pe un program live, veti vedea statisticile cheii jocului afisate in partea stanga a paginii, in timp ce pietele de pariuri sunt chiar in coloana centrala.

Știri relevante