Menu

Mrbit promo code no deposit

Mrbit promo code no deposit
Mr Bit a colaborat atât cu cele mai mari nume din industrie, cât și cu furnizori mai mici de jocuri. Prin urmare, se poate adapta nevoilor diverșilor jucători, indiferent de tipurile de joc pe care le preferă, un slot clasic cu fructe, o roată a norocului, sloturi cu tematică cinematografică sau o masă de ruletă live.

Informaţii generale

Cu o grafică neon strălucitoare pe un fundal elegant și întunecat, Mr Bit este un brand elegant de jocuri de noroc online, care merită cu siguranță atenția ta. Mr Bit are atât un cazinou, cât și o casa de pariuri sportive și, prin urmare, cel mai probabil veți găsi ceea ce căutați, indiferent unde se află preferința dvs. ca jucător.

Jocuri de cazino

Secțiunea de cazinouri a lui Mr Bit se mândrește cu o selecție mare de jocuri (mai mult de 2.000, mai exact). Există ceva pentru toată lumea, deoarece oferta lor de titluri de jocuri include nu numai o multitudine de sloturi de cazinou, ci și jocuri de masă și jocuri de cazinou live care permit jucătorilor să se cufunde într-o experiență de jocuri de noroc online a unui cazinou terestre din confortul casei lor.

Unii dintre furnizorii de jocuri prezentați pe platforma lor includ Microgaming, Yggdrasil, Quickspin, Endorphina, Playson, Pragmatic Play, Evolution Gaming, NetEnt și multe altele.

Bonusuri

Oferta de bun venit a domnului Bit acoperă prima depunere a jucătorilor și este un bonus de 150% până la 300 RON și 50 de rotiri gratuite pe care jucătorii le pot paria în jocul de slot „Jungle Jim and the Lost Sphinx” de la Microgaming.

Jucătorii nu primesc cele cincizeci de rotiri gratuite simultan, dar vor primi zece rotiri gratuite timp de cinci zile consecutive. Ei vor trebui să parieze câștigurile din rotiri gratuite de treizeci (30) de ori înainte ca suma să devină retrasă.

În plus, jucătorii au opțiunea de a alege dintre cele trei opțiuni de pariuri gratuite oferite. Pariurile gratuite oferite valorează 15 RON, 30 RON și 50 RON. Singurul lucru pe care ar trebui să-l facă pentru a le primi este să plaseze un pariu înainte de meci sau un pariu live egal cu suma dorită a pariului gratuit (minimum 15 RON).

Deschideți un cont și obțineți bonus de bun venit de până la 1500 ron + 50 rotiri gratuite

Pe lângă bonusurile de bun venit, Mr Bit are un sistem de stare care constă din douăzeci și trei (23) de niveluri, în care jucătorii au posibilitatea de a obține premii în bani sau rotiri gratuite de fiecare dată când deblochează un nou nivel.

Operatorul găzduiește, de asemenea, diverse turnee de rețea în colaborare cu furnizorii tăi preferați de jocuri și organizează câteva promoții temporare și regulate. De exemplu, există „Roata cibernetică a norocului” care rulează în fiecare joi, un bonus de reîncărcare de luni și un cadou de rotiri gratuite în weekend, care vă pot face călătoria la cazinou mai distractivă.

Puteți afla mai multe detalii despre Oferta de bun venit, turnee și promoțiile regulate la secțiunea Promo de pe site-ul lor.

Depuneri și retrageri

Procesul de plată la Mr Bit este foarte simplu. Cu aproximativ optsprezece (18) metode de plată în arsenalul lor, Mr Bit oferă flexibilitatea pe care o caută fiecare jucător. Jucătorii pot alege să depună prin cardul lor de debit sau de credit, portofelele electronice sau metodele de plată pe mobil.

Jucătorii care doresc să creeze un portofel electronic pe care să-l folosească pentru depunerea de fonduri la Mr Bit pot găsi instrucțiuni pentru crearea unui cont cu EcoPayz, Neteller sau Paysafecard în secțiunea „Metode alternative de plată” a site-ului web, pe care o puteți găsi în meniul lor de subsol. Fiind fascinat de tehnologiile moderne, domnul Bit acceptă și plăți în criptomonede precum Bitcoin și DOGE.

Solicitările de retragere sunt de obicei examinate într-un interval de timp de trei (3) zile, dar timpul necesar jucătorului pentru a primi fonduri înapoi în contul său poate varia în funcție de soluția de plată aleasă.

Relații Clienți

Site-ul domnului Bit este disponibil în diferite limbi, inclusiv engleză, franceză, rusă, norvegiană, bulgară și română. Asistența lor pentru clienți vorbește, de asemenea, diverse limbi și este disponibil 24/7 prin e-mail sau prin chat live pe site-ul lor.

Pe scurt cine este Mr Bit

Mr Bit este un brand elegant de jocuri de noroc online, care oferă jucătorilor săi o experiență simplă și ușor de utilizat. S-ar potrivi perfect pentru începătorii care abia încep călătoria la jocurile de noroc și pentru jucătorii profesioniști care și-au format preferințele specifice și știu exact ce caută la un operator.

Operatorul are un site web compatibil cu dispozitivele mobile care vă va permite să experimentați călătoria dvs. la jocurile de noroc online fără frustrări. Numeroasele oferte de jocuri din secțiunea lor de cazinouri și arsenalul bogat de evenimente de pariuri sportive îl fac o alegere excelentă pentru fiecare jucător.

Știri relevante