Menu

MrGreen o casa de pariuri cu verdeata

MrGreen o casa de pariuri cu verdeata

Unul dintre punctele tale de interes este calitatea bonusului de bun venit pe care il primesti la sosire? Daca da, atunci veti fi multumit de ceea ce este oferit la domnul Green. Bonusul Mr Green este o modalitate foarte buna pentru noii clienti de a obtine putin mai mult de la primele lor pariuri sportive pe site.

Bonusul poate fi solicitat doar de catre clientii noi care au efectuat un depozit de deschidere de 10 GBP sau mai mult cu orice alta metoda de plata decat Skrill, Neteller, Paysafecard sau MoneyBookers, si va trebui sa efectuati cateva pariuri care se califica. Aceasta inseamna ca trebuie sa pariati cu 10 GBP sau mai mult pe orice cote de pariuri sportive de peste 4,00 sau mai mari. Daca reusiti sa faceti acest lucru, atunci domnul Green va va oferi pariuri suplimentare de 10 GBP pe care trebuie sa le utilizati pe un pariu acumulator cu cel putin trei selectii. Fondurile de pariuri suplimentare vor dura doar sapte zile. Se aplica T&C, 18+. Alte case de pariuri, cum ar fi 888Sport, nu pun conditii atat de stricte pentru accesarea ofertei bonus. Pentru ca daca aceasta oferta nu este pentru dvs., consultati lista noastra de cele mai bune oferte de pariuri gratuite pentru a vedea ce mai exista.

Domnul Green este in siguranta? Puteti efectua o depunere eficienta la aceasta casa de pariuri? Intrebari precum acestea pot raspunde de catre echipa de servicii profesionale pentru clienti a domnului Green. Puteti accesa rapid departamentul facand clic pe semnul de intrebare din partea dreapta a paginii.

Aveti optiunea de a arunca o privire la sectiunea Intrebari frecvente. Aceasta este intotdeauna o prima optiune buna, deoarece este destul de probabil ca raspunsul la intrebarea dvs. sa fie deja acolo. Exista informatii complete pe o serie de subiecte. Acest lucru va va economisi mult timp si veti gasi chiar mai multe decat ati cautat.
Daca interogarea dvs. nu este solutionata prin intrebari frecvente sau este specifica contului dvs., celelalte optiuni de asistenta pentru clienti au un standard similar. Exista o optiune de chat live care poate fi folosita pentru a vorbi cu un agent fara a parasi ecranul. In mod alternativ, puteti da un apel la dl Green la +44 20 71979541 sau sa le trimiteti un e-mail la customerservice-international@mrgreen.com.

Daca va place diversitatea pariurilor sportive online, veti fi multumit de ceea ce este oferit la domnul Green. Sporturile oferite includ: fotbal american, reguli australiene, bandy, baseball, baschet, box, sah, cricket, ciclism, darts, sporturi, floorball, fotbal, futsal, golf, handbal, curse de cai, hochei pe gheata, motorsport, Mr. Green speciale, non-sport, pesapallo, politica, rugby league, rugby union, snooker, surf, tenis, trotinaj, UFC / MMA, volei, sporturi de iarna, WWE si yachting. Este o gama destul de cuprinzatoare si apreciem ca domnul Green a decis sa ofere imediat o selectie atat de larga de sport. Aproape toata lumea va putea gasi ceva ce le place pe acest site.

Știri relevante