Multe rotiri gratuite de casino sunt la Imperial Wars

Razboaiele imperiale ale EGT va implica în lupta pentru Republica Franceza si va permite sa preluati rolul lui Napoleon însusi. Lupta pentru onoare si Franta pe campul de lupta al Razboaielor Imperiale, format din 5 tambururi si 3 randuri si 20 de linii de plata. Recenzia noastra pentru sloturi Imperial Wars va va oferi cateva sfaturi si sfaturi despre cum sa jucati acest joc si cum sa va asigurati ca sunteti pe calea cea buna.

Obosit de lectura? Vedeti ecranele Imperial Wars de mai jos si apoi revendicati una dintre ofertele bonus ale cazinourilor noastre recomandate pentru a juca gratuit sau real!

Faceti un pariu de 20 – 400 si castigati pana la 40.000 de monede pe 1 linie de plata lovind 5 simboluri Arc de Triumf. Arcul de Triumf va înlocui în plus orice alt simbol al Razboiului Imperial, cu exceptia simbolului sfinxului si a împrastierii tunului. 2 sau 3 simboluri de împrastiere a bonusurilor din Razboaiele Imperiale vor declansa 3 sau 5 rotiri gratuite ale Razboaielor Imperiale, respectiv. Simbolurile tunului se vor converti în Wilds si se vor extinde pentru a acoperi toate pozitiile tamburului. Fiecare simbol de rotire suplimentara fara sfinx va va oferi cate un rotit suplimentar gratuit. Cele 4 jackpot-uri progresive ale Imperial Wars pot fi crapate de catre jucator dupa fiecare rotire si necesita jucatorul sa asorteze 3 carti cu costumul identic dintr-un total de 12 carti.

Ne bucuram în special caracteristica de rotiri gratuite, în timpul careia simbolul de împrastiere a tunului se transforma în simboluri bonus Wild si se extinde pentru a acoperi toate pozitiile tamburului. Cele 4 jackpot-uri progresive si numarul abundent de simboluri generoase salbatice sunt doi factori care trebuiau mentionati în aceasta recenzie a sloturilor Imperial Wars. Acestea transforma acest lucru într-un slot video distractiv si cel mai probabil plina de satisfactii, care, de dragul sau, a obtinut un rating foarte bun pentru jucatorii online.

Declanseaza 3 – 5 razboaie Imperial învartind gratuit marcand 2 sau 3 simboluri de împrastiere bonus pe primele 3 role. Jucatorii sunt siguri ca vor beneficia de functia de conversie si de rotiri suplimentare gratuite care le sunt acordate odata ce sfinxul atinge.

Jucati Imperial Wars la cele mai bune cazinouri EGT online – revizuite si aprobate! Recomandarea noastra se bazeaza pe o gama larga de aspecte: accepta clienti din Romania, ofera o gama larga de plati pentru dvs., adica Interac, Apple Pay sau Visa Debit si ofera o multime de jocuri de la EGT, precum si de la alti furnizori BGaming, Red Rake Gaming sau Endorphina

Știri relevante