Multifruit 81 aici te asteapta pleaiada de fructe la castig

Multifruit 81 aici te asteapta pleaiada de fructe la castig

Slotul video de inalta varianta Play N’ Go’s Multifruit 81 are 4 role si 81 de plati, acesta poate fi redat atat pe computerele de pe computer, cat si pe telefoanele mobile, gratuit sau in numerar real. Impresia mea initiala despre joc nu a fost buna, insa, odata ce am inceput sa joc, m-am incalzit cu adevarat.

Daca sunteti in cautarea de sloturi cu o multime de moduri bonus si grafica accentuata, este posibil sa doriti sa va jucati comertul in alta parte, deoarece acest departament lipseste foarte mult. Cu toate acestea, in ceea ce priveste functia sa „Multiplicator salbatic” in care se ridica 2 sau mai multe wilds in expansiune, multiplicatorul poate fi de pana la 5 ori oferindu-va un plata spectaculoasa.

Dupa cum sugereaza si numele, Multifruit 81 are o tema fructata. Pe role, veti vedea prune, afine, pepene verde, lamai, portocale, bare, sapte rosii si Joker Wild. Audio-ul jocului are un ritm optim si este revigorant pentru a fi sincer.

Jocul are un RTP (revenire la procentul de jucator) de 95,2% si plateste un jackpot non-progresiv de 2.520x pe miza ta, care este superb.

Simbolul care ofera cel mai mare premiu in numerar este Red 7, 4 dintre acestia la pariul maxim va platesc 150 de monede si toate castigurile sunt multiplicatoare cu pariul pe linie. Pepenele verde este simbolul care ofera urmatoarea plata cea mai mare, 4 dintre ele platesc 60 de monede.

Optiunile obisnuite de personalizare, cum ar fi optiunile audio, Redarea automata si pariurile pe monede sunt la indemana. Am jucat sloturile cu un bankroll de 60 de lire sterline, in timp ce miza medie pe rotire a fost de 0,60 GBP. Pariul minim este de 0,20 £ chiar pana la 100 GBP

Tinand cont de volatilitatea sloturilor, as spune ca este jocul perfect pentru jucatorii cu miza mare. De asemenea, atunci cand joci, te astepti la o multime de rotiri uscate, la un moment dat am experimentat 10 rotiri uscate.

Cel mai mare castig pe care l-am avut a fost un mamut de 256 de lire sterline (miza mea de 426x) atunci cand 4 Joker Wilds si-au aruncat jocul. Avand in vedere dimensiunea mizei mele medii pe rotire (0,60 GBP) si castigul meu tinand cont de potentialul unor victorii nebunesti care se ascund aici, totusi, este necesara rabdare.

Jokerul este simbolul salbatic pe care il completeaza o combinatie castigatoare atunci cand inlocuieste celelalte simboluri. Atunci cand o multime de selectii glumante apar pe role, functia „Multiplicator salbatic” este initiata – 2 wilds au 2x multiplicatori, in timp ce 3 dintre ele va ofera un multiplicator cool de 5x! Singurul dezavantaj este ca, atunci cand ati lovit 4 dintre ele, nu exista multiplicator.

Știri relevante