Menu

Netbet schimba interfata pentru pariurile live

Netbet schimba interfata pentru pariurile live

Fara indoiala, arena de pariuri live NetBet este una dintre caracteristicile mai remarcabile ale site-ului de pariuri in ansamblu. Nu numai ca este indraznet, estetic si la fel de usor de utilizat pe masura ce vin, dar graficele in joc sunt de top, permitandu-va sa va apropiati de actiune ca niciodata. Pentru a adauga acest lucru, clientii au optiunea sa utilizeze mult iubita functie de incasare in direct, scorurile live si serviciile de statistici si pot alege, de asemenea, din mii de optiuni de pariere live in fiecare zi. Cititi recenzia de mai jos pentru detalii complete.

La fel ca in zona de pariere pre-meci, aici exista o serie intreaga de optiuni de pariere. Uneori, veti gasi pana la 200 de programe disponibile pentru pariuri live in fiecare zi; fiecare echipament ofera un numar bun de pariuri, cu toate acestea, pentru toate cele mai inalte dispozitive, veti gasi unele dintre cele mai captivante piete obscure. Punctierii au optiunea de a alege din aproximativ 15 piete diferite de sport, care includ toate preferatele comune, cum ar fi fotbalul, tenisul si cricketul, precum si cateva sporturi mai putin urmate, cum ar fi bolurile si tenisul de masa.

In ceea ce priveste preturile de plata, sansele tind sa varieze in jur de 87% – 92%, ceea ce inseamna ca numerele de aici nu sunt cele mai bune, dar cu siguranta competitive. Pentru sporturile majore, cum ar fi fotbalul si tenisul, trebuie spus ca puteti gasi preturi mai bune in alta parte, in special la Betfair sau Paddy Power, deoarece sunt cunoscute pentru a oferi in mod constant cele mai bune numere pentru cele mai populare sporturi. Cu toate acestea, pentru unele dintre optiunile mai putin urmate, cum ar fi tenis de masa sau castroane, numerele NetBet tind sa fie putin mai bune.

Cea mai remarcabila caracteristica despre care vorbim, nu doar in ceea ce priveste pariurile live, ci si cu site-ul de pariuri NetBet, in sine, este graficul in joc. Marcatorul live este, fara indoiala, unul dintre pariurile pe care le-am vazut. Pentru fotbal, de exemplu, nu numai ca puteti vedea cand o parte se afla in atac sau cand au fost fortati sa se intoarca in aparare, ci facand clic pe pictograma semnului de exclamatie puteti trece in revista toate detaliile gresie, cum ar fi stadionul, care are loc, cum se tine terenul, cine face referire si cum este vremea.

Acestea sunt functii suplimentare care nu se vad atat de des pe alte site-uri de pariuri si ceva care face ca platforma de pariuri live NetBet sa se distinga de restul. In plus, exista si un centru de statistici cuprinzator, care va permite sa reveniti si sa treceti in revista un intreg catalog de date importante, care va pot ajuta cu adevarat sa efectuati cercetari importante si sa faceti pariuri live cu mai multa convingere.

Știri relevante