Menu

Neteller este un cont ce este necear pentru pariuri sportive

Neteller este un cont ce este necear pentru pariuri sportive

Una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta romanii folosind site-uri de jocuri de noroc autorizate in Romania, este o metoda singura si sigura pentru optiunile de depozit, precum si pentru retragerea banilor. Poate cea mai buna solutie la aceasta provocare este Neteller – un portofel electronic online gratuit care actioneaza la fel ca un cont bancar online. Dupa ce ati deschis un cont pe site-ul lor web, puteti incarca fonduri in contul dvs. utilizand cardul de debit sau de credit. Cand doriti sa incasati fondurile, puteti solicita un e-check online. In mai putin de o saptamana, banii sunt in contul dvs. bancar.

Membrii isi pot transfera fonduri unul catre celalalt, facand din aceasta o solutie ideala de plata de la egal la egal. Atragerea mult mai mare – aproape toate site-urile de jocuri de noroc online accepta depozite Neteller si aproape toate site-urile de jocuri de noroc online va vor permite, de asemenea, sa va retrageti castigurile in contul dvs. Este un sistem mai usor decat efectuarea unui transfer bancar.

Ce inseamna toate acestea – atunci cand sunteti titular de cont Neteller, puteti depune bani si efectua retrageri la casele de pariuri autorizate, cum ar fi Betano, Unibet, Baumbet, folosind contul dvs. bancar de origine romana. Cea mai buna veste este ca banca dvs. nu va avea idee ca veti juca online, deoarece toate tranzactiile de la sau de la acestea vor fi marcate „Neteller”, spre deosebire de site-ul de jocuri de noroc. Avand in vedere ca sunt de asemenea lider in tranzactiile peer to peer – acestea neavand nicio legatura cu jocurile de noroc – este putin probabil ca banca dvs. sa puna la indoiala natura tranzactiilor. Practic este ca si cum ai avea bani electronici la dispozitie.

Știri relevante