Menu

New mozzart

new mozzart

La fel ca majoritatea site-urilor de jocuri de noroc romanesti, Mozzart Bet Romania are doua moduri de a inscrie noi clienti. In primul rand, va puteti inscrie la Mozzart Bet Romania prin https://www.mozzartbet.ro facand clic pe butonul Inregistrare din partea de sus a paginii. Vi se va cere sa completati numarul dvs. de telefon si o parola si apoi veti primi un cod si trebuie sa faceti clic pe caseta Activare de pe site pentru a introduce acel cod. Dupa aceea, trebuie doar sa furnizati cateva detalii personale si informatii despre cont si sunteti gata.

Bonus 1000%

Aceasta oferta uriasa de bonusuri permite clientilor sa castige bonusuri procentuale de la 2% la 750% in timpul normal si pana la 1000% in timpul happy hour. Happy hour la magazine se desfasoara intre orele 9:00 – 11:00 si 20:00 – 22:00. Cu toate acestea, orele difera pe site, deoarece ruleaza de la 6:00 la 8:00 si de la 23:00 la 01:00. Participantii la Mozzart Bet pariuri isi vor castiga bonusurile daca cota pentru jocurile selectate este peste 1,35. Numarul minim de meciuri pe un talon de pariu este de 4 in timpul normal si de 3 in timpul happy hour. Va rugam sa retineti ca fiecare bonus este platit in functie de numarul de jocuri de pe un talon de pariu sau bilet si puteti verifica diagramele de pe site pentru mai multe detalii. Se aplica T&C.

Bonus Jackpot

Competitia Jackpot consta in prezicerea rezultatelor finale a 13 jocuri de fotbal preselectate. Aceasta inseamna ca numarul minim si maxim de perechi din bilet este de 13. Miza la Mozzart Bet Romania Super Jackpot este fixa ​​la 50 RON, in timp ce castigurile maxime sunt de 10.000.000 RON. Puteti utiliza, de asemenea, functia „Alatorizati selectia mea” daca nu sunteti sigur de rezultatele jocului, iar site-ul web va alege predictii aleatorii. Se aplica T&C.

Site-ul are un negru si intunecat cu fonturi albe, iar interfata este una dintre cele mai curate pe care le-am vazut de cand am inceput sa revizuim site-urile de jocuri de noroc din Romania. Toate categoriile principale ale Mozzart Bet Romania sunt situate in partea de sus a paginii de start intr-o bara de instrumente albastra. In interiorul acestei bare de instrumente puteti naviga intre urmatoarele sectiuni: Pariuri, Pariuri live, Rezultate, Loto, Jocuri virtuale, Contact, Magazine de pariuri, Promotii si Jackpot. Sectiunea Pariuri live este afisata sub aceasta bara de instrumente, in timp ce cele mai populare meciuri ale zilei pot fi vazute in partea de jos. In partea dreapta a paginii, ar trebui sa vedeti biletul de pariuri pe care il creati atunci cand ridicati pariurile sau puteti verifica starea biletelor de la magazinele de pariuri Mozzart Bet Romania. In plus, exista o mica bara de cautare in coltul din dreapta sus al paginii de start care va permite sa cautati o echipa sau o competitie.

Piete si cote

Pietele sunt substantiale, cu o multime de meciuri pe zi si mii de jocuri in weekend. Pietele de top sunt in mod clar cele precum fotbalul si tenisul, dar va ofera si un gust de loterie si jocuri virtuale. Principalele sporturi pe care sa pariezi sunt: ​​Fotbal, Baschet, Tenis, Hochei, Handbal, Volei, Fotbal american, Snooker, Footsall, Picado, Tenis de masa si poti plasa si pariuri pe Esports, care este o raritate in Africa. Cotele sunt medii, dar casele de pariuri isi rasplatesc utilizatorii prin bonusurile lor fantastice.

Pariuri live / Pariuri in joc

Exista pariuri live pe evenimente sportive, iar selectia lor de cote este mai mult decat decenta. Sectiunea in joc poate fi accesata apasand fila Pariuri live din bara de instrumente albastra situata in partea de sus a paginii de pornire. In interiorul sectiunii, puteti comuta intre vizualizare unica si vizualizare multipla si puteti, de asemenea, sa faceti clic pe butonul Live Stream pentru a vedea ce jocuri sunt disponibile pentru vizionare. Pietele de pariuri pot fi selectate in partea de sus a paginii si le permite utilizatorilor sa vada o anumita piata pentru toate meciurile live. Cand dati clic pe un meci live, veti vedea statisticile cheie ale jocului afisate in partea stanga a paginii, in timp ce pietele de pariuri sunt chiar in coloana centrala.

Pariuri mobile / Aplicatie

Versiunea desktop a Mozzart Bet Romania este eleganta, iar versiunea mobila este chiar mai buna decat atat. Site-ul mobil functioneaza impecabil si este foarte bine organizat cu meniul din partea stanga a ecranului. Zona de pariuri live si cele mai populare jocuri sunt chiar in coloana din mijloc. In plus, au o aplicatie Android care poate fi descarcata direct de pe site-ul lor. Aplicatia este foarte receptiva si va permite sa urmariti fluxuri live ale jocurilor si sa faceti pariuri live.

Relatii Clienti

Serviciul de asistenta pentru clienti este cel mai mare minus al Mozzart Bet Romania. Au o sectiune de contact pe site-ul web care va redirectioneaza catre sectiunea Ajutor, dar in interiorul sectiunii de ajutor nu veti putea gasi ceva legat de o sectiune de Intrebari frecvente adecvate. Sectiunea Ajutor este plina de text fals si se pare ca asistenta lor prin e-mail nu raspunde. Au un numar de telefon la care poti lua legatura cu un agent sau poti incerca sa gasesti raspunsuri de la casieriile de la casele de pariuri.

Știri relevante