Menu

Noi promotii pentru cote imbunatatite pentru clienti

Pariurile gratuite au avantajul ca puteti obtine o plata imediata chiar daca miza nu este returnata, desi trebuie sa pariati intregul jeton gratuit dintr-o singura data si nu il puteti imparti. Majoritatea castigurilor pariurilor gratuite nu au cerinte de rol, dar merita din nou sa le verifici. Pariurile gratuite expira rapid cu majoritatea disponibile timp de 7 zile sau mai mult, dar unele sunt disponibile pentru cel putin 24 de ore.

Descrierea detaliata a tuturor ofertelor noastre de inregistrari poate fi gasita in recenziile site-ului nostru de pariuri.

Pentru atragerea de noi clienti, unele dintre cele mai bune rezervari ruleaza oferte speciale de cote noi imbunatatite pentru evenimente importante. Acestea pot fi adesea cu o valoare mult mai mare decat acordul de bun venit obisnuit, iar daca te-ai gandit sa pariezi la acel eveniment, oricum poti obtine cote de sute de ori mai mari decat in ​​mod normal.

In general, aceste oferte vin inapoi ca miza gratuita daca pierdeti oricum, de fapt puteti ajunge oricum sa obtineti acordul de inscriere standard, daca pariul pierde.

Un exemplu tipic ar putea fi 6/1 Arsenal pentru a-l invinge pe Stoke, sansele reale fiind sa spunem 1/2. Daca nu aveti deja un cont cu acel site de pariuri si oricum urmati sa pariati pe Arsenal, atunci aceasta este o oportunitate excelenta de valoare. Verificati intotdeauna termenii mai intai, insa, anumite rezervari dau castiguri in numerar, dar majoritatea platilor (sau cel putin castiguri suplimentare peste cote normale) vor fi in pariuri sau bonusuri gratuite.

Se aplica, de asemenea, limite maxime ale pachetului. Aceste oferte pot fi gasite pentru practic toate evenimentele sportive majore si jocul de fotbal, iar atunci cand sunt disponibile sunt listate in noua sectiune de oferte de cote imbunatatite pentru clienti din pagina noastra de pornire.

Acestea sunt intotdeauna pe termen scurt si destul de des sunt trase inainte de eveniment din cauza cererii mari, asa ca merita sa le primiti din timp. Intr-un weekend tipic exista multe dintre acestea pe care le facem.

Client fidel: Nu toate rezervarile sunt egale si unele recompenseaza loialitatea mult mai mult decat altele. Daca gasiti o casa de pariuri care da bani inapoi, pariuri gratuite, puncte sau bonusuri pentru sporturile si pietele pe care doriti sa pariati, atunci aceasta poate fi o modalitate excelenta de a adauga valoare.

Știri relevante