Menu

Nordicbet pariuri scandinave la tine acasă

Nordicbet pariuri scandinave la tine acasa
Această casa de pariuri se caracterizează prin cote extrem de competitive, o aplicaţie mobilă grozavă, un serviciu de live streaming de cea mai înaltă calitate, o piaţă de pariuri foarte bogată şi plăţi rapide.

Nordicbet are ca şi arie de interes sporturile Scandinave

Acum, dacă sunteţi intersati de parierea pe bandy, pesapallo şi hochei pe gheaţă, vă găsiţi exact în locul care trebuie. Chiar şi după ce au fost preluaţi de grupul Betson în 2013, ei sunt în continuare pionerii sporturilor Scandinave, cunoscut fiind faptul ca Nordicbet are ca şi arie de interes sporturile Scandinave. Chiar şi serviciul lor de live streaming este axat pe acoperirea mai multor ligi Scandinave.Au parcurs câţiva paşi pentru a-şi crea un profil mai general, în special în ceea ce priveşte creşterea payout-ului pe meciurile de fotbal la procentaje mai competitive. Ei trebuie să fie mai prezenţi în mai multe ţări decât până acum, introducând handicapul Asiatic şiş a fie şi mai flexibili în ceea ce îi priveşte pe pariorii importanţi, cei care pariază sume mari.

Nordic a apărut pe piaţa pariurilor sportive în 2002 şi este considerată a fi una dintre casele de pariuri de top din Europa, fiind licenţiată în Malta. Sunt cunoscuţi prin faptul ca se axează pe competiţiile din Scandinavia.

Iată câteva aspect pentru care să pariaţi la Nordicbet:

– Peste 35 de sporturi disponibile în ofertă.

– Cote competitive.

– La meciurile de baschet, pay-out-ul este mare.

– O secţiune de pariuri live grozavă.

– Serviciu de live streaming.

– Aplicaţii mobile

– Retrageri gratuite şi rapide.

Limite ridicate la câştiguri.

Site-ul este prietenos cu utilizatorul, având o mulţime de statistici folositoare. Sunt oferite 35 de sporturi spre pariere, au o varietate satisfăcătoare de pariuri speciale la majoritatea sporturilor. Este cunoscută, mai ales pentru sporturile nordice, Payout-ul mediu este de 95,5 %, în timpce la fotbal se merge până la 95,9 %.

Secţiunea de pariuri live este atractivă şi uşor de folosit şi jucătorii pot să aleagă între un eveniment simplu sau unul combo. Există o varietate satisfăcătoare de evenimente disponibile, iar jucătorii îşi pot urmări live meciurile favorite, printr-un serviciu de live streaming de bună calitate.

Plăţile sunt procesate rapid în cele mai multe cazuri, de la 24 de ore până la 2 zile, în funcţie de metodă de plată aleasă. Jucătorii îşi pot plasa pariurile la casino, e-sporturi, poker, pe PC sau prin folosirea aplicaţiei mobile Nordicbet.

Membrii noi se bucură de un bonus de bun venit, bonus care variază în funcţie de ţară fiecărui beneficiar. Mi mult, sunt câteva promoţii interesante, cum ar fi perioada de transferuri din Scandinavia.

Ca minusuri, putem menţiona prea multele restricţii, lipsa handicapului Asiatic, prea puţine metode de plată disponibile sau limitarea câştigurilor mari mai repede decât la alte case de pariuri.

Știri relevante