Nordicbet pariuri scandinave la tine acasa

Aceasta casa de pariuri se caracterizeaza prin cote extrem de competitive, o aplicatie mobila grozava, un serviciu de live streaming de cea mai inalta calitate, o piata de pariuri foarte bogata si plati rapide.

Acum,daca sunteti intersati de parierea pe bandy, pesapallo si hochei pe gheata, va gasiti exact in locul care trebuie. Chiar si dupa ce au fost preluati de grupul Betson in 2013, ei sunt in continuare pionerii sporturilor Scandinave, cunoscut fiind faptul ca Nordicbet are ca si arie de interes sporturile Scandinave.Chiar si serviciul lor de live streaming este axat pe acoperirea mai multor ligi Scandinave.Au parcurs cativa pasi pentru a-si crea un profil mai general, in special in ceea ce priveste cresterea payout-ului pe meciurile de fotbal la procentaje mai competitive. Ei trebuie sa fie mai prezenti in mai multe tari decat pana acum, introducand handicapul Asiatic sis a fie si mai flexibili in ceea ce ii priveste pe pariorii importanti,cei care pariaza sume mari.

Nordic a aparut pe piata pariurilor sportive in 2002 si este considerata a fi una dintre casele de pariuri de top din Europa,fiind licentiata in Malta. Sunt cunoscuti prin faptul ca se axeaza pe competitiile din Scandinavia.

Iata cateva aspect pentru care sa pariati la Nordicbet:

-peste 35 de sporturi disponibile in oferta.

-cote competitive.

-la meciurile de baschet, pay-out-ul este mare.

-o sectiune de pariuri live grozava.

-serviciu de live streaming.

-aplicatii mobile

-retrageri gratuite si rapide.

-limite ridicate la castiguri.

Site-ul este prietenos cu utilizatorul, avand o multime de statistici folositoare.Sunt oferite 35 de sporturi spre pariere, au o varietate satisfacatoare de pariuri speciale la majoritatea sporturilor. Este cunoscuta, mai ales pentru sporturile nordice, Payout-ul mediu este de 95,5 %, in timpce la fotbal se merge pana la 95,9 %.

Sectiunea de pariuri live este atractiva si usor de folosit si jucatorii pot sa aleaga intre un eveniment simplu sau unul combo. Exista o varietate satisfacatoare de evenimente disponibile ,iar jucatorii isi pot urmari live meciurile favorite ,printr-un serviciu de live streaming de buna calitate.

Platile sunt procesate rapid in cele mai multe cazuri,de la 24 de ore pana la 2 zile, in functie de metoda de plata aleasa. Jucatorii isi pot plasa pariurile la casino, e-sporturi, poker, pe PC sau prin folosirea aplicatiei mobile Nordicbet.

Membrii noi se bucura de un bonus de bun venit, bonus care variaza in functie de tara fiecarui beneficiar. Mi mult, sunt cateva promotii interesante, cum ar fi perioada de transferuri din Scandinavia.

Ca minusuri, putem mentiona prea multele restrictii, lipsa handicapului Asiatic, prea putine metode de plata disponibile sau limitarea castigurilor mari mai repede decat la alte case de pariuri.

Știri relevante