Menu

Noua aplicatie mobila marca Stanleybet

Noua aplicatie mobila marca Stanleybet

Aplicatia Stanleybet pentru pariuri sportive vine in doua versiuni: una pentru Android si alta pentru iOS. Este un produs de buna calitate, foarte functional si cu un design placut ochilor. Incarcarea ecranelor este destul de rapida, chiar si atunci când este utilizata cu o conexiune 4G.

In ceea ce priveste toate solutiile mobile Stanleybet, descarcarea este foarte simpla: efectuati doar printr-un cod QR, in interiorul paginii web a casei de pariuri (este disponibil si codul QR al solutiei mobile pentru casinouri Stanleybet). Utilizabilitatea sa este satisfacatoare, desi exista câteva aspecte care ar putea fi imbunatatite (le vom mentiona in sectiunea „Usor de utilizat si proiectat”).

Primul lucru care atrage atentia, din analiza solutiei mobile Stanleybet, este numarul mare de optiuni pe care le pune la dispozitia utilizatorilor sai: din aplicatie este posibil sa efectuati majoritatea operatiunilor pe care le-ati putea efectua pe computerul dvs., deci simplu si imediat.

Cu toate acestea, un punct negativ are legatura cu inregistrarea, care nu poate fi efectuata de dispozitivul mobil. Pentru a opera din aplicatie este necesar sa fiti inregistrat anterior de pe site sau de la versiunea mobila a acesteia. In cele ce urmeaza, vom aprofunda toate celelalte aspecte legate de solutia mobila a acestei case de pariuri.

Stanleybet Sport este cea mai completa aplicatie pentru a experimenta sportul la 360 °: scor in direct pentru a urma toate evenimentele in direct minut cu minut, statistici actualizate, stiri in timp real despre fotbal, baschet, tenis si toate sporturile.

• Meniu dinamic si intuitiv pentru o navigare simpla si imediata

• Traieste tot sportul minut cu minut cu scor in direct

• Statistici in timp real (sub / over, cele mai bune atacuri si aparare, date despre echipa si jucatori)

• Un flux constant de stiri despre evenimente sportive zilnice

Știri relevante