Menu

Noua aplicaţie mobilă marca Stanleybet

Noua aplicatie mobila marca Stanleybet

Stanleybet are două versiuni ale aplicaţiei mobile

Aplicaţia Stanleybet pentru pariuri sportive vine în două versiuni: una pentru Android şi alta pentru iOS. Este un produs de bună calitate, foarte funcţional şi cu un design plăcut ochilor. Încărcarea ecranelor este destul de rapidă, chiar şi atunci când este utilizată cu o conexiune 4G.

În ceea ce priveşte toate soluţiile mobile Stanleybet, descărcarea este foarte simplă: efectuaţi doar printr-un cod QR, în interiorul paginii web a casei de pariuri (este disponibil şi codul QR al soluţiei mobile pentru casinouri Stanleybet). Utilizabilitatea sa este satisfăcătoare, deşi există câteva aspecte care ar putea fi îmbunătăţite (le vom menţiona în secţiunea „Uşor de utilizat şi proiectat”).

Criteriile de analiză ale aplicaţiei mobile

Primul lucru care atrage atenţia, din analiza soluţiei mobile Stanleybet, este numărul mare de opţiuni pe care le pune la dispoziţia utilizatorilor săi: din aplicaţie este posibil să efectuaţi majoritatea operaţiunilor pe care le-aţi putea efectua pe computerul dvs., deci simplu şi imediat.

Cu toate acestea, un punct negativ are legătură cu înregistrarea, care nu poate fi efectuată de dispozitivul mobil. Pentru a opera din aplicaţie este necesar să fiţi înregistrat anterior de pe site sau de la versiunea mobila a acesteia. În cele ce urmează, vom aprofunda toate celelalte aspecte legate de soluţia mobila a acestei case de pariuri.

Stanleybet Sport este cea mai completă aplicaţie pentru a experimenta sportul la 360 °: scor în direct pentru a urma toate evenimentele în direct minut cu minut, statistici actualizate, ştiri în timp real despre fotbal, baschet, tenis şi toate sporturile.

• Meniu dinamic şi intuitiv pentru o navigare simplă şi imediată

• Trăieşte tot sportul minut cu minut cu scor în direct

• Statistici în timp real (sub/over, cele mai bune atacuri şi apărare, date despre echipa şi jucători)

• Un flux constant de ştiri despre evenimente sportive zilnice

 

Știri relevante