Menu

Noul pachet de bun venit disponibil pe Sportingbet

Noul pachet de bun venit disponibil pe Sportingbet

Cand faci asta o vreme, afli ca, atunci cand vine vorba de orice bonus de bun venit, parierea este totul. Pentru ca nu conteaza cat de mare este bonusul dvs. daca nu puteti indeplini cerintele de redare pentru a face o retragere. Pariand doar de 3 ori la cote mici de ½ (1,5), Bonusul de bun venit Sportingbet este una dintre cele mai bune oferte de bun venit pentru pariuri sportive.

Va prezentam toate detaliile Bonusului de bun venit Sportingbet, astfel incat sa știti exact la ce sa va așteptati atunci cand va inscrieti. De la modul de a va revendica bonusul de 100% pentru primul depozit Sportingbet la reguli de pariere și sfaturi pentru a profita la maximum de bonusul dvs., obtineti toate raspunsurile de care aveti nevoie chiar aici. Daca nu aveti deja un cont Sportingbet, inscrieti-va acum!

Ce este Bonusul de bun venit Sportingbet?

Sportingbet ofera un bonus de bun venit pentru noii clienti, unde 100% din prima dvs. depunere este echivalenta cu 300 ron. Suma bonusului depinde de cat depuneti. De exemplu, daca depuneti R2 000 in contul dvs. Sportingbet, veti avea apoi 300 ron in numerar + 300 ron bonus in numerar cu care sa va jucati. Sportingbet ofera, de asemenea, clientilor noi un bonus de bun venit de 300 ron pentru cazinoul lor și jocurile live, despre care puteti afla mai multe aici.

Cum sa va revendicati bonusul de bun venit Sportingbet

Iata cum sa revendicati bonusul de bun venit Sportingbet in doar cativa pași simpli:

  • Vizitati site-ul Sportingbet și faceti clic pe Inregistrare in partea dreapta sus a paginii de pornire.
  • Finalizati procesul de inregistrare in trei pași.
  • Conectati-va la contul dvs. și faceti clic pe Depunere in partea dreapta sus a ecranului.
  • Selectati o metoda de depunere și introduceti suma dorita.
  • In partea de jos a ecranului, faceti clic pe meniul derulant Cod bonus și introduceti codul WELCOMEBONUS pentru a revendica oferta.
  • Faceti clic pe butonul verde de depunere.
  • Bonusul dvs. de bun venit va fi creditat imediat in contul dvs.

Știri relevante