Menu

Novibet pariuri pur englezesti pentru toata lumea

Novibet pariuri pur englezesti pentru toata lumea

Fondata in 2010, Novibet este o casa de pariuri greceasca considerata unul dintre numele de frunte in pariurile europene. Oferta de sport a Novibet, care se confrunta cu Marea Britanie, devine din ce in ce mai importanta, cotand cote extrem de competitive la peste 65.000 de evenimente diferite. Pe langa pariurile sportive, Novibet are un palmares care se extinde si la cazino, jocuri live si sporturi virtuale, oferind o platforma all-in-one pentru cresterea bazei lor de clienti din Marea Britanie si Europeana.

Novibet este detinuta si operata de Novigroup Ltd., o companie din Isle of Man, care activeaza in strainatate operatiunile Novibet in Marea Britanie. Avand experienta care opereaza pe pietele europene si o reputatie din ce in ce mai mare pentru cote competitive in Marea Britanie, Novibet este un jucator de sporturi care pun, din ce in ce mai mult, un al doilea aspect.

Siguranta si incredere

Ca punct de plecare, exista credite pentru ca a existat atat de mult – 2010 este acum o vechime in jocurile de noroc online, iar faptul ca nu numai ca a supravietuit, dar a crescut in acea perioada, arata ca Novibet face cu siguranta ceva corect. Experienta Novibet a fost imbunatatita pe piata elena, inainte de a pune vreodata piciorul in Marea Britanie si, de atunci, au oferit pariuri sportive corecte la cote competitive unui numar tot mai mare de jucatori la nivel national.

Ca parte a unei companii mai mari, cu experienta de jocuri de noroc, Novibet trece testul de incredere initial. In plus, acestea sunt autorizate si reglementate de Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie, considerata pe larg ca unul dintre cei mai grei regulatori de jocuri de noroc din lume. Acest lucru inseamna ca fondurile clientilor sunt detinute in conturi separate, centrate, precum si asigurarea Novibet la cele mai inalte standarde posibile de probitate si integritate. Comisia pentru jocuri de noroc asigura ca pariurile sunt procesate in mod echitabil, precum si pastrand licentiatii la standarde stricte – ceva care asigura clientilor ca pot avea incredere ca nu vor fi smulsi.

Novibet apartine si IBAS, Serviciul de Adjudecare a Pariurilor Independente. In cazul in care este putin probabil sa aveti vreo disputa cu privire la o tranzactie de jocuri de noroc cu Novibet, IBAS este posibil sa va audieze cererea si sa emita o hotarare in favoarea dvs. Cand adaugati acest lucru la standardele de reglementare impuse de Comisia pentru jocuri de noroc, aceasta este o dubla putere de legitimitate pentru Novibet inainte de a face primul pariu.

Novibet a primit, de asemenea, mai multe sigilii de aprobare din partea portalurilor din industria jocurilor de noroc, inclusiv AskGamblers, CasinoMeister si GamblingJudge. Acestea sunt acordate numai operatorilor care arata cea mai mare integritate, incredere si securitate, asa ca este cu adevarat lauda pentru Novibet.

Desigur, exista cateva recenzii negative despre clienti despre Novibet online – numai de asteptat, si veti vedea acelasi lucru cu orice agent de pariuri sau servicii de jocuri de noroc majore. Daca a existat un fir comun in aceste reclamatii, este posibil ca asistenta pentru clienti sa poata fi mai satisfacatoare si de ajutor celor care se simt agresati de experienta lor. Acest lucru nu ar fi suficient pentru a ne descuraja sa recomandam acest manual de sport, chiar daca acesta este un domeniu in care Novibet ar putea merge mai bine in viitor.

Din punct de vedere al securitatii, Novibet isi ia in serios obligatiile. Site-ul lor este GoDaddy Verified si Secure, confirmand ca Novibet foloseste tehnologii de criptare imbunatatite pentru a proteja datele clientilor si integritatea platformei. In limba engleza simpla, acestea pastreaza informatiile complet in siguranta in orice moment, la cele mai inalte standarde posibile.

Platile sunt gestionate si in mod independent, ceea ce inseamna ca exista si mai multa securitate in ceea ce priveste depozitele si retragerile dvs. – de fapt, este atat de sigur, datele dvs. de plata nu trec nici macar de la procesorul de plati la Novibet, astfel incat nu exista nicio sansa sa intampinati dificultati.

In rezumat, Novibet este la fel de de incredere pe cat vin. Originea, reputatia, recunoasterea industriei si masurile de securitate se combina pentru a face Novibet un operator sigur si distractiv pentru pariurile sportive.

Novibet si-a valorificat experienta pe pietele europene pentru a aduce o oferta convingatoare pentru lovitorii din Marea Britanie. Selectia pietelor este buna, cotele generoase, iar pariul gratuit ofera un stimulent incantator pentru a va inscrie si a incerca site-ul lor. In joc si incasarile sunt pe masura, iar atunci cand aveti in vedere multitudinea de asistenta pentru clienti si optiuni bancare, Novibet face multe lucruri bine.

Singura limitare reala este lipsa unei aplicatii mobile si, daca am fi cu adevarat captivanti, s-ar putea face cu adaugarea si mai multa sport in viitor. Dar, in echilibru, a da Novibet ceva mai putin de un 8 din 10 ar fi nedrept, pentru ceea ce este o platforma de pariu sportiv de incredere, de incredere si de incredere.

Știri relevante