Menu

Nu juca precum profesionistii pe un singur cont

Nu juca precum profesionistii pe un singur cont

Nu in ultimul rand, daca sunteti un jucator profesionist suspectat, veti ajunge cu o multime de conturi restranse. Daca ati devenit un profesionist, atunci acesta este doar o parte integranta a jocului, majoritatea profesionistilor au in vedere faptul ca vor avea conturi limitate si suspendate. La urma urmei, exista o multime de pesti in marea de pariuri.

Cei mai multi jucatori profesionisti pariaza folosind schimburi, in principal pentru ca un schimb nu are niciodata grija daca castigi sau pierzi, deoarece stiu ca isi vor primi intotdeauna comisioanele.

Acesta este un motiv pentru a fi atent atunci cand folositi schimburi pentru a paria inapoi si a face pariuri, mai ales daca intentia dvs. este sa garantati un castig, va veti gasi inconjurat de multe persoane care stiu mai multe despre sansele si matematica din spatele lor decat dvs..

Exista o diferenta intre un jucator de succes si un jucator profesionist. Profesionistii exploateaza in mare parte pietele pentru a se asigura ca castiga intotdeauna, prin arborizare sau acoperire, jucatorii de succes sunt doar castigatori norocosi. Daca sunteti un „jucator de succes”, de multe ori, veti arata de multe ori ospitalitatea si alte cadouri, in masura in care un moment dat in viitor norocul dvs. se va schimba si le vor primi totul inapoi, si multe altele.

Comportamentul utilizatorilor este un indicator cheie atunci cand vine vorba de pariuri pentru companii care cauta profesionisti. Exista multe steaguri, lucruri precum pariuri mari, perioade scurte de conectare, piete precise, mize specifice, nu transmit sau utilizeaza functii precum stiri, statistici, bloguri etc.
Cum sa stiti daca contul dvs. a fost limitat?

Exemplu limitat de pariu Veti gasi foarte des contul dvs. a fost limitat inainte de a va spune despre asta. Daca incercati sa plasati un pariu cu o miza de 10 RON, este posibil sa gasiti ca nu o puteti plasa si in schimb vi se ofera o suma mult mai mica.

Acest lucru va fi adesea urmat de un e-mail sau este posibil sa gasiti un mesaj in centrul de mesaje pe site, cateva exemple de aceste tipuri de notificari sunt afisate in continuare.

Punctierii vor constata, de asemenea, ca nu sunt capabili sa solicite oferte care vor fi inaintate, impreuna cu concesiuni precum garantii de cea mai buna cota, cresteri de preturi si orice alte scheme sau promotii de loialitate.

Probabil ca veti vedea in continuare multe promotii de clienti existente atunci cand vizitati site-ul, dar din acel moment, chiar daca plasati pariuri relevante, nu veti primi nicio oferta.

Exista anumite zone gri, am putut continua sa joc jocuri de predictie gratuite, dar nu pot cere nicio oferta sau pot pune pariuri mize importante.

Conturile limitate sunt inca deschise si puteti paria inca, desi numai la un nivel scazut. Limita mizei este adesea dependenta de cote si piata si este posibil sa plasezi in continuare unele pariuri de agrement, cum ar fi ACCAS-ul scazut.

Știri relevante