Menu

Nu mai ai stresul castigului cand pariezi pe exchange

Nu mai ai stresul castigului cand pariezi pe exchange

Pariul de schimb sau schimbarea este alegerea jucatorilor profesionisti peste cartile sportive cu cote fixe, iar daca profesionistii o folosesc, trebuie sa existe un motiv. Disponibilitatea schimburilor de pariuri pentru un punter mediu a fost posibila numai de la revolutia de pariuri online. Primul schimb a fost lansat in anul 2000 de Betfair, iar aceasta forma de pariere online a inregistrat o crestere mai rapida decat echivalentele de cote fixe.

Pariurile de schimb sunt o forma de jocuri de noroc peer-to-peer care are o multime de avantaje fata de cartile cu cote fixe conventionale. In mod efectiv, sansele sunt stabilite de dvs. si acest lucru va permite sa reduceti omul din mijloc valoare adaugata pariurilor dvs. si sa va ofere control asupra pietelor pe care doriti sa le pariati.

Utilizatorii au optiunea de a-si seta propriile cote pentru ca altii sa parieze (asezarea) sau sa ia cote oferite de alti indicatori (suport). Schimbul de pariuri are un comision (din castiguri si uneori pierderi de miza), iar restul este pentru cel care intelege. Cotele sunt aproape universal mai mari la schimburi fata de cote fixe, iar sistemul permite, de asemenea, clientilor sa „arboreze”, prin care punterii sa inapoieze un pariu cu case de pariuri si apoi sa se inscrie pe schimb pentru a garanta un profit mic.

Schimbarea pariurilor este, de fapt, mai aproape de cum era pariul inainte de epoca mega case de pariuri din strazi. In mod efectiv, un schimb este un loc de intalnire pentru ca oamenii normali sa parieze intre ei.

Tot ce trebuie sa faceti este sa potriviti pariul dvs. fie luand pe altcinec cota de pret (sustinere), fie oferind un pret pentru altcineva sa ia (de stabilire). Operatorul de schimb pune pur si simplu oamenii impreuna sa parieze in acelasi mod in care un site de intalnire ar potrivi cuplurile. Pentru acest privilegiu, ei va vor percepe o comision pentru pariurile dvs., de obicei doar pariurile castigatoare.

Conceptul este intr-adevar simplu. Gasiti o piata pe care doriti sa pariati si apoi alegeti daca doriti sa acordati un pariu (pariati pe un rezultat care sa se intample) sau sa pariati (pariati pe un rezultat care sa nu se intample). Valoarea generala aici este in general mult mai mare, deoarece in primul rand nu trebuie sa platiti rezervarea direct si, in primul rand, exista mult mai multa concurenta.

Toata lumea care pariaza pe schimb este in realitate propria casa de pariuri, astfel incat aceasta seamana mai mult cu un singur site cu 1000 de rezervari separate acolo.
sprijin

Știri relevante