Menu

Nu ştim dacă Bwin revine în România

Nu stim daca Bwin revine in Romania

Bwin România este fără îndoială primul bookmaker gigant din istoria jocurilor

Au fost fondate în 1999 şi au fost mai întâi cunoscute sub numele de Bet and Win şi mai târziu Betwin. Astăzi oferă o selecţie uriaşă de pariuri care însumează până la 30.000 pe zi pe peşte 90 de sporturi diferite. Acestea sunt autorizate în Regatul Unit, Gibraltar şi li s-au acordat licenţe locale în Grecia, Franţa, Belgia, Danemarca, Spania şi Italia.

Nevoile fiecărui parior pot fi satisfăcute de serviciile şi selecţiile de pariuri ale lui Bwin România, deoarece puteţi viziona transmisia în direct şi a paria de pe orice dispozitiv mobil sau computer desktop. Marea varietate de pieţe sportive şi alternative poate convinge chiar şi cei mai pretenţioşi jucători să creeze un cont pe com. Bwin România. Un singur eveniment de fotbal poate avea până la 160+ pieţe alternative de a paria. La secţiunea de pariuri live Bwin România puteţi plasa un pariu pe două meciuri simultane, folosind serviciul „Mulţi View”. În ceea ce priveşte plată, acesta ajunge la un impresionant 94,3%, în timp ce pariorul se poate implica şi în alte oferte interesante, cum ar fi cazinoul nostru, cazinoul live, pokerul şi sporturile virtuale.

Bwin România acceptă, de asemenea, o varietate extinsă de valute

În ceea ce priveşte plăţile, un număr mare de metode locale şi locale pot fi utilizate pentru orice depozit sau retragere, iar Bwin România acceptă, de asemenea, o varietate extinsă de valute. Oferă frecvent promoţii atrăgătoare, cum ar fi freebets aleatorii şi binecunoscutul Bwin România Predictor. De asemenea, vă permit să obţineţi miza înapoi dacă pierdeţi una dintre selecţiile dvs. la un pariu de acumulator. În plus, aceştia oferă o ofertă de înscriere Bwin România de 10 GBP * pentru jucătorii din Marea Britanie, sub forma unui pariu gratuit, şi 100 € pentru cei europeni, în timp ce puteţi câştiga recompense adunând puncte prin pariurile plasate, folosind programul de recompense B ‘Inside. Asistentă clienţilor este disponibilă prin chat live, poştă şi telefon în 18 limbi.

Bwin România este mândrul sponsor al unora dintre cele mai bune echipe de fotbal din Europa

Precum şi unele dintre cele mai mari evenimente şi competiţii sportive. Real Madrid, AC Milan, Olympique de Marsilia, Bayern Munchen, FC Stuttgart, Werder Bremen, Manchester United etc., sunt câteva dintre echipele cu care au un parteneriat oficial. Bwin România.com este şi sponsorul FIBA ​​ (organizaţia mondială de baschet), Moto GP, precum şi Serie B italiană, Liga Portugheză (b câstiga Liga) şi Seria Mondială de Poker. * 18+ | Aplică T&C | Joacă responsabil.

În ultimii 15 ani, Bwin România a fost un adevărat personaj din lumea pariurilor sportive. Şi-a îmbunătăţit constant ofertă, iar rezultatul este unul dintre cele mai impresionante şi echilibrate cărţi sportive din jur. Când pariaţi la Bwin România, veţi găsi o mulţime de pieţe sportive, o mulţime de tipuri diferite de pariuri care se potrivesc cu cote competitive şi o mulţime de accesorii, cum ar fi transmisia în direct şi cash ouţ. Bonusul de înscriere nu trebuie să fie adulmecat. Noii clienţi de pe site pot pune mâna pe un pariu gratuit de 10 GBP înapoi, care vă va acoperi în cazul în care primul pariu calificat pierde!

Site-ul de pariuri şi-a lansat produsul de pariuri live destul de devreme şi l-a urmat cu streaming live în 2007. În consecinţă, pariurile în joc la Bwin România reprezintă o experienţă plină de bucurie simplă şi simplă, cu o mulţime de tipuri de pariuri interesante pentru a adăuga emoţia.. Gama de pieţe este un alt punct forţe; Exista în jur de 35 de sporturi disponibile pentru a fi pariate, aşa că sunteţi sigur că veţi găsi tot ceea ce căutaţi.

Știri relevante