Menu

Nu stim daca Bwin revine in Romania

Nu stim daca Bwin revine in Romania

Bwin Romania este fara indoiala primul bookmaker gigant din istoria jocurilor. Au fost fondate in 1999 si au fost mai intâi cunoscute sub numele de Bet and Win si mai târziu Betwin. Astazi ofera o selectie uriasa de pariuri care insumeaza pâna la 30.000 pe zi pe peste 90 de sporturi diferite. Acestea sunt autorizate in Regatul Unit, Gibraltar si li s-au acordat licente locale in Grecia, Franta, Belgia, Danemarca, Spania si Italia.

Nevoile fiecarui parior pot fi satisfacute de serviciile si selectiile de pariuri ale lui Bwin Romania, deoarece puteti viziona transmisia in direct si a paria de pe orice dispozitiv mobil sau computer desktop. Marea varietate de piete sportive si alternative poate convinge chiar si cei mai pretentiosi jucatori sa creeze un cont pe com. Bwin Romania. Un singur eveniment de fotbal poate avea pâna la 160+ piete alternative de a paria. La sectiunea de pariuri live Bwin Romania puteti plasa un pariu pe doua meciuri simultane, folosind serviciul „Multi View”. In ceea ce priveste plata, acesta ajunge la un impresionant 94,3%, in timp ce pariorul se poate implica si in alte oferte interesante, cum ar fi cazinoul nostru, cazinoul live, pokerul si sporturile virtuale.

In ceea ce priveste platile, un numar mare de metode locale si locale pot fi utilizate pentru orice depozit sau retragere, iar Bwin Romania accepta, de asemenea, o varietate extinsa de valute. Ofera frecvent promotii atragatoare, cum ar fi freebets aleatorii si binecunoscutul Bwin Romania Predictor. De asemenea, va permit sa obtineti miza inapoi daca pierdeti una dintre selectiile dvs. la un pariu de acumulator. In plus, acestia ofera o oferta de inscriere Bwin Romania de 10 GBP * pentru jucatorii din Marea Britanie, sub forma unui pariu gratuit, si 100 € pentru cei europeni, in timp ce puteti câstiga recompense adunând puncte prin pariurile plasate, folosind programul de recompense B ‘Inside. Asistenta clientilor este disponibila prin chat live, posta si telefon in 18 limbi.

Bwin Romania este mândrul sponsor al unora dintre cele mai bune echipe de fotbal din Europa, precum si unele dintre cele mai mari evenimente si competitii sportive. Real Madrid, AC Milan, Olympique de Marsilia, Bayern Munchen, FC Stuttgart, Werder Bremen, Manchester United etc., sunt câteva dintre echipele cu care au un parteneriat oficial. Bwin Romania.com este si sponsorul FIBA ​​(organizatia mondiala de baschet), Moto GP, precum si Serie B italiana, Liga Portugheza (b câstiga Liga) si Seria Mondiala de Poker. * 18+ | Aplica T&C | Joaca responsabil.

In ultimii 15 ani, Bwin Romania a fost un adevarat personaj din lumea pariurilor sportive. Si-a imbunatatit constant oferta, iar rezultatul este unul dintre cele mai impresionante si echilibrate carti sportive din jur. Când pariati la Bwin Romania, veti gasi o multime de piete sportive, o multime de tipuri diferite de pariuri care se potrivesc cu cote competitive si o multime de accesorii, cum ar fi transmisia in direct si cash out. Bonusul de inscriere nu trebuie sa fie adulmecat. Noii clienti de pe site pot pune mâna pe un pariu gratuit de 10 GBP inapoi, care va va acoperi in cazul in care primul pariu calificat pierde!

Site-ul de pariuri si-a lansat produsul de pariuri live destul de devreme si l-a urmat cu streaming live in 2007. In consecinta, pariurile in joc la Bwin Romania reprezinta o experienta plina de bucurie simpla si simpla, cu o multime de tipuri de pariuri interesante pentru a adauga emotia. . Gama de piete este un alt punct forte; Exista in jur de 35 de sporturi disponibile pentru a fi pariate, asa ca sunteti sigur ca veti gasi tot ceea ce cautati.

Știri relevante