Menu

Nu toate casele de pariuri ofera cote la cerere

Nu toate casele de pariuri ofera cote la cerere

Prin urmare, pariurile care sunt mai greu de asigurat profitul din rezervari vor avea tendinta de a introduce marje mai mari sau rate de comision, pentru a compensa eventualele pierderi pe pietele inclinate.

Cel mai mare factor care ajuta la mentinerea preturilor scazute, ca in orice industrie, este competitivitatea. Site-urile vor ajunge adesea sa ofere cote care le-ar putea lasa in pierdere, pentru a-si bate preturile concurentilor si astfel cumparaturile in jurul valorii de vanzator, deoarece un punter intr-adevar isi plateste.

Problema finala cu solicitarea propriilor tale cote este, prin urmare, lipsa concurentei. Daca solicitati un pariu pe care niciun alt organism nu il ofera, casa de pariuri are licenta de a va oferi orice pret doreste si intrucat este putin probabil sa fie in masura sa echilibreze piata respectiva (prin atragerea pariurilor opuse), marjele vor avea tendinta de a fi destul de mari. . Puteti citi mai multe detalii despre modul in care casele de pariuri stabilesc cotele pe pagina noastra dedicata.

Utilizarea serviciilor de solicitare a pariurilor ar trebui facuta cu grija, dar acestea sunt inca un instrument util pentru pariori. Daca aveti o inclinatie puternica ca un jucator sa inscrie, sa fie rezervat si sa isi scoata tricoul, atunci nu veti vedea aceste cote in cartea principala. Prin urmare, singura dvs. alegere este sa utilizati functiile de solicitare a cotei. Doar asigurati-va ca aveti un motiv intemeiat pentru a solicita pariul care depaseste comisioanele mai mari inerente acestor linii.

Da, aproape toate site-urile de pariuri si rezervarile de pe strazi ofera preturi la cerere si s-au facut de zeci de ani. Diferenta cu serviciile moderne de solicitare a pariurilor (asa cum se arata in tabelul din partea de sus) este despre viteza de livrare.

Pe vremuri, daca doriti sa obtineti cote la un rezultat anume, va trebui sa contactati casa de pariuri, prin telefon, e-mail sau in scris. Acestia ar trebui apoi sa trimita solicitarea catre un comerciant cu cote care apoi sa va aduca inapoi si puteti decide daca le acceptati sau le respingeti. Acest lucru inseamna ca aveti nevoie de un timp de depasire de peste 24 de ore inainte de eveniment pentru a garanta obtinerea pariului solicitat la timp.

Știri relevante