Menu

Nyx slots cel mai interactiv furnizor de jocuri de noroc

Nyx slots cel mai interactiv furnizor de jocuri de noroc

NYX Interactive a inceput in 2006 si din 2010 este detinuta de compania internationala NYX Gaming Group. NYX este cunoscut pentru oferirea de jocuri si platforme in loterii, bingo si casino.

NYX Interactive ofera nu numai jocuri, ci solutii intregi de platforme de joc. Acest gigant detine, de asemenea, astfel de dezvoltatori de jocuri precum NextGen Gaming si Sheriff Gaming, care isi creeaza propriile jocuri unice si de recunoscut. Astazi puteti gasi jocuri de la NYX pe site-uri, inclusiv Mr. Green, Vera & John, Leo Vegas si multe altele.

Sa nu uitam ca, in 2013, NYX Interactive a primit Premiul Electronic Gaming Review in categoria „Cel mai bun furnizor de cazino”. Ei lucreaza din greu in domeniul jocurilor responsabile si folosesc solutii avansate pentru a incerca sa previna dependenta de jocuri de noroc. Software-ul lor poate, de exemplu, sa stabileasca limite diferite pentru pierderi, timpul de pariere si joc pe zi, saptamâna sau luna – toate acestea ofera mult respect pentru NYX din partea expertilor din industria de jocuri.

Când NYX Interactive era inca nou pe piata, au inceput mai intâi sa faca mai multe jocuri arcade de baza, cum ar fi carti de zgarieturi de diferite forme, apoi s-au mutat la bingo si sloturi. Astazi, puteti gasi aproximativ 300 de jocuri de la NYX, inclusiv sloturi video, bingo, loterii si multe altele. Jocurile lor sunt deseori apreciate pentru grafica de inalta calitate, sunet, design, efecte cool si bonusuri distractive. Unele dintre cele mai populare jocuri slot includ Merlin’s Magic Respins si Beauty Salon, Haunting Harry, Jackpot 3333 Slots, The Great Atlantic Quest, Hillbilly Heaven, Super Lucky Charm, Shake and Bake, My Perfect Date, Paradiso Slots, European Roulette, Blackjack, Craps, Baccarat, Pai Gow Poker, Low Low, Red Dog, Jacks sau Better, 2 Ways Royal si multe altele.

Când vine vorba de jackpot-uri progresive, NYX nu va poate arata acelasi portofoliu ca gigantul din industrieNetEnt, dar exista câteva sloturi frumoase cu jackpot-uri progresive, cum ar fi Party Chicks Progressive, Tiki Treasure Progressive, RockStar Riches Progressive, Progressive Beauty Salon si multe altele.

Daca doriti sa incercati unele dintre jocurile din NYX, inclusiv cea mai recenta versiune Robin Hood Prince of Tweets de Nextgen Gaming, trebuie doar sa va indreptati catre câteva cazinouri mentionate mai jos, faceti clic pe link si veti primi un bonus generos de bun venit si câteva rotiri gratuite. . Timpul de joaca!

Știri relevante