Menu

O aplicatie superbet ca o platforma veritabile de pariuri

Pariubet_Default_image

Plafonul saptamanal de depozit al tarii pare acum sa fie redus de la 500 de ron la 200 de ron, daca va intra in vigoare un proiect de lege propus de ministrul justitiei Vincent Van Quickenborne.

Anuntul, insa, nu a fost de nicaieri. Comisia de jocuri de noroc din tara a propus o scadere a limitelor in aprilie pe aplicatie superbet, in timp ce Consiliul a luat in considerare si mentinerea limitei la 500 de ron, dar sa o aplice tuturor operatorilor, similar plafonului global al cheltuielilor Germaniei.

Desi Magaletti a vorbit inainte de introducerea noului proiect de lege, el a spus ca nu are nicio ingrijorare ca plafonul ar fi o problema majora. In schimb, el a spus ca crede ca un cadru puternic de jocuri de noroc responsabil s-ar putea dovedi a fi bun pentru afaceri.

O aplicatie superbet ca o platforma veritabile de pariuri

Din perspectiva afacerii, cred ca o platforma solida de jocuri de noroc responsabila este de fapt benefica pe termen lung, a spus el la aplicatie superbet. Vad – pe termen scurt – niste efecte care ar putea fi mai negative, dar pe termen lung doar face ca intreaga industrie sa fie mult mai sustenabila. Asadar, din partea lui Superbet si, in general, a Superbet, imbratisam orice fel de reglementare care poate proteja clientii pe termen lung, permitand in acelasi timp clientilor libertatea de a face ceea ce le place sa faca. Daca va intrebati daca vedem limitele ca un risc major, nimic momentan nu indica in aceasta directie. Trebuie doar sa continuam sa ne adaptam la aplicatie superbet si sa colaboram cu autoritatile de reglementare pentru a ajuta la construirea a ceea ce este deja o platforma puternica de jocuri de noroc responsabil in tara.

Cu toate acestea, pe piata de jocuri de noroc online din Romania exista mai mult decat limitele care atrag atentia. Magaletti spune ca, in timp ce clientii din Romania tind sa fie similari cu cei din alte tari din Ronpa de Vest, o diferenta cheie este popularitatea jocurilor bazate pe zaruri in Romania prin aplicatie superbet, care isi asuma un rol similar cu sloturile din majoritatea altor tari.

Nu ma pot declara expert in clientii belgieni, dar evident ca am facut multe cercetari si as spune ca exista multe asemanari cu pietele din apropiere, cum ar fi Tarile de Jos sau chiar tarile scandane, spune Magaletti. „Totusi, un lucru pe care l-am inteles este afectiunea lor pentru jocurile cu zaruri direct din aplicatie superbet.

Efectiv, piata Romaniana, piata jocurilor de noroc din Romania, este dominata de jocurile cu zaruri, ceea ce este un fel de invartire a jocurilor de slot, cu exceptia faptului ca se bazeaza pe zaruri, desigur, si sunt putin mai interactive, deoarece trebuie sa ia niste micro-decizii. Cred ca trebuie sa joci aceste jocuri pentru a intelege.

Știri relevante