Menu

O platforma depoker inedita la 888

O platforma depoker inedita la 888

Este considerata a fi a 2 a camera de poker din lume dupa POKER STARS, fiind licentiata si in Romania.

Clientii noi pot sa primeasca un bonu s de 100 % in limita a 3000 RON. Bonusul se elibereaza treptat, la fiecare 100 de puncte deblocand o transa de 40 de RON. 90 de zile aveti la dispozitie pentru a putea elibera bonusul, iar faptul ca nu ati putea sa il deblocati integral nu reprezinta nicio problema.

888sport →888sport →

 

888POKER se axeaza in special pe urmatoarele tipuri de poker:TEXAS HOLD”EM, OMAHA, OMAHA HI/LO si 7 CARD STUD. Sunt atat jocuri cash pe mize variate, dar si turnee sit & go sau turnee programate cu premii garantate.

Pe de o  parte, sunt suficient de multi jucatori, astfel ca la orice ora puteti gasi un turneu sau o masa asa cum va place, dar pe de alta parte nu sunt la fel de multi jucatori ca la PKER STARS, incat sa s einscrie la un turneu zeci de mii de jucatori.

Daca nu aveti rabdare sau timp pentru a putea participa la jocuri normale de poker on line, puteti incerca oricand jocuri de tipul POKER SNAP, joc in care, de fiecare data cand sunteti fold, sunteti mutat automat la o alta masa unde tocmai incepe o mana noua.

Alte facilitatati ale 888 POKER sunt reprezentate de aplicatia care este foarte stabila si foarte performanta, atat pentru desktop, cat si pentru dispozitivele mobile cu IOS sau cu  ANDROID. In ceea ce priveste site-ul, sunt oferite tutoriale complete care va indruma si va faciliteaza deschiderea unui cont nou, cum sa instalati aplicatia, care sunt conditiile de participare la o masa, cum se joaca fiecare tip de poker in parte, etc. Toate aceste lucruri ajuta un incepator si ii sunt oferite toate informatiile necesare pentru a putea invata rapid cum sa se descurce la jocul de poker in general si la 888 POKER in special.

Mai sunt oferite si alte promotii, dar nu chiar la fel de multe ca la POKER STARS. Cele mai atarctive oferte ocazionale sunt cele de Paste si de Craciun, dar nici in restul anului nu lipsesc ofertele.

Știri relevante