Menu

O platformă depoker inedită la 888

O platforma depoker inedita la 888

888 are o platforma de poker desteapta

Este considerată a fi a 2 a cameră de poker din lume după POKER STARS, fiind licenţiată şi în România.

Clienţii noi pot să primească un bonu s de 100 % în limita a 3000 RON. Bonusul se eliberează treptat, la fiecare 100 de puncte deblocând o tranşă de 40 de RON. 90 de zile aveţi la dispoziţie pentru a putea elibera bonusul, iar faptul că nu aţi putea să îl deblocaţi integral nu reprezintă nicio problemă.

888sport →888sport →

888POKER se axează în special pe următoarele tipuri de poker

TEXAS HOLD” EM, OMAHA, OMAHA HI/LO şi 7 CARD STUD. Sunt atât jocuri cash pe mize variate, dar şi turnee sit & go sau turnee programate cu premii garantate.

Pe de o parte, sunt suficient de mulţi jucători, astfel ca la orice oră puteţi găsi un turneu sau o masă aşa cum vă place, dar pe de altă parte nu sunt la fel de mulţi jucători ca la PKER STARS, încât să s einscrie la un turneu zeci de mii de jucători.

Dacă nu aveţi răbdare său timp pentru a putea participa la jocuri normale de poker on line, puteţi încerca oricând jocuri de tipul POKER SNAP, joc în care, de fiecare dată când sunteţi fold, sunteţi mutat automat la o altă masă unde tocmai începe o mână noua.

Alte facilitatati ale 888 POKER sunt reprezentate de aplicaţia care este foarte stabilă şi foarte performanţă, atât pentru desktop, cât şi pentru dispozitivele mobile cu IOS sau cu ANDROID. În ceea ce priveşte site-ul, sunt oferite tutoriale complete care va îndruma şi vă facilitează deschiderea unui cont nou, cum să instalaţi aplicaţia, care sunt condiţiile de participare la o masă, cum se joacă fiecare tip de poker în parte, etc. Toate aceste lucruri ajuta un începător şi îi sunt oferite toate informaţiile necesare pentru a putea învăţa rapid cum să se descurce la jocul de poker în general şi la 888 POKER în special.

Mai sunt oferite şi alte promoţii, dar nu chiar la fel de multe ca la POKER STARS. Cele mai atarctive oferte ocazionale sunt cele de Paşte şi de Crăciun, dar nici în restul anului nu lipsesc ofertele.

Știri relevante