Menu

O platforma noua de poker pe Sportingbet

O platforma noua de poker pe Sportingbet

Camera de poker de la Sportingbet se numeste Paradise Poker. Aceasta ofera un bonus de pana la 1000 $ jucatorilor noi. Pentru a primi acest bonus, trebuie s ava deschideti un cont la Sportingbet si sa efectuati o prima depunere. Apoi accesati pagina “poker on line “ de pe site, iar apoi intrati in sectiunea “pagina mea de poker”. Aici aveti optiunea “sumarul bonusurilor” in care trebuie sa introduceti codul “Bonus 1000”.

Apoi descarcati aplicatia “Paradise Poker” de pe site si va logati cu datele contului vostru. Alternativ, puteti sa va jucati si direct, folosind optiunea „joc instant”. Pentru fiecare 200 de puncte castigate primiti o transa de 20 $. Aveti la dispozitie un termen de 60 de zile sa deblocati partial sau total bonusul. Spre deosebire de alte camere de poker, aici puteti sa incasati bionusul maxim indiferent de suma pe care o depuneti.

Alte promotii oferite de camera de poker „Paradise Poker” de la Sportingbet este:

-Player rewards-astfel, pentru fiecare dolar platit in taxe, primiti cate 3, 6 puncte FFP. Cu cat acumulati mai multe puncte, cu atat atingeti un nivel VIP superior si primiti recompense mai substantiale. Primiti rambursari intre 8 si 40 % si posibilitatea de a transforma punctele in bani reali.

-Recompense instante-se refera la faptul ca mereu veti primi cate o „provocare”. Acestea pot sa fie foarte variate. Pentru fiecare provocare realizata, primiti recompense instante in bani sau bilete sau turnee.

-Turneul ChampionChip-are loc in fiecare zi de duminica si are premii totale de peste 50, 000$.

-Jumbo poker-este o competitie lunara care are premii totale de peste 25, 000$. Este formata dintr-o serie de turnee. La fiecare turneu puteti castiga atat bani, cat si puncte. Partea buna este ca biletele la turnee sunt ieftine. Luni intrarea este gratuita , iar in restul zilelor costa doar 10 centi.

-Turnee exclusive-in fiecare luna are loc un turneu cu premii garantate de peste 30, 000$. Pentru a vedea programul acestor turnee, accesati Promotii-Turnee exclusive.

-The Grand Live-este o serie de 4 turnee live organizate in mai multe orase europene. Pentru fiecare turneu, se pun la bataie 90 de pachete oe care le puteti castiga prin intermediul diferitelor turnee de calificare.

Știri relevante