Menu

O platforma nouă de poker pe Sportingbet

O platforma noua de poker pe Sportingbet

La Sportingbet ai poker de calitate

Camera de poker de la Sportingbet se numeşte Paradise Poker. Această oferă un bonus de până la 1000 $ jucătorilor noi. Pentru a primi acest bonus, trebuie s ava deschideţi un cont la Sportingbet şi să efectuaţi o primă depunere. Apoi accesaţi pagina “poker on line “de pe site, iar apoi intraţi în secţiunea “pagina mea de poker”. Aici aveţi opţiunea “sumarul bonusurilor” în care trebuie să introduceţi codul “Bonus 1000”.

Apoi descărcaţi aplicaţia “Paradise Poker” de pe site şi vă logaţi cu datele contului vostru. Alternativ, puteţi să vă jucaţi şi direct, folosind opţiunea „joc instant”. Pentru fiecare 200 de puncte câştigate primiţi o transă de 20 $. Aveţi la dispoziţie un termen de 60 de zile să deblocaţi parţial sau total bonusul. Spre deosebire de alte camere de poker, aici puteţi să încasaţi bionusul maxim indiferent de suma pe care o depuneţi.

Alte promoţii oferite de camera de poker „Paradise Poker” de la Sportingbet este:

– Player rewards-astfel, pentru fiecare dolar plătit în taxe, primiti câte 3, 6 puncte FFP. Cu cât acumulaţi mai multe puncte, cu atât atingeţi un nivel VIP superior şi primiti recompense mai substanţiale. Primiţi rambursări între 8 şi 40 % şi posibilitatea de a transforma punctele în bani reali.

– Recompense instante-se referă la faptul că mereu veţi primi câte o „provocare”. Acestea pot să fie foarte variate. Pentru fiecare provocare realizată, primiţi recompense instante în bani sau bilete sau turnee.

– Turneul ChampionChip-are loc în fiecare zi de duminică şi are premii totale de peste 50, 000$.

– Jumbo poker-este o competiţie lunară care are premii totale de peste 25, 000$. Este formată dintr-o serie de turnee. La fiecare turneu puteţi câştiga atât bani, cât şi puncte. Partea bună este ca biletele la turnee sunt ieftine. Luni intrarea este gratuită, iar în restul zilelor costa doar 10 cenţi.

– Turnee exclusive-in fiecare lună are loc un turneu cu premii garantate de peste 30, 000$. Pentru a vedea programul acestor turnee, accesaţi Promotii-Turnee exclusive.

– The Grand Live-este o serie de 4 turnee live organizate în mai multe oraşe europene. Pentru fiecare turneu, se pun la bătaie 90 de pachete oe care le puteţi câştiga prin intermediul diferitelor turnee de calificare.

 

Știri relevante