Menu

Obiectivele proprii conteaza in pariurile pe marcatori

Obiectivele proprii conteaza in pariurile pe marcatori

Creeaza-ti propriul pariu – Este adevarat ca, deoarece pariurile sunt corelate, nu poti sa-ti creezi propriul dublu in locul unei emisiuni in acelasi meci. Cu toate acestea, puteti crea orice combinatie care va place daca pariati pe diferite evenimente care nu sunt legate. De exemplu, daca faci un dublu pe un jucator pentru a inscrie primul in meciul A si un scor corect in meciul B va avea cote mult mai mari decat un pariu standard de scor si nu este o contingenta inrudita, asa ca este permis.

Nu doar fotbal – Puteti plasa un pariu pentru orice sport in care se pot combina predictii, primul scor incercati si scorul corect in rugby este, de exemplu, un punctaj. Aceste piete sunt mai greu de gasit cu siguranta, deoarece sporturile, altele decat fotbalul, duc mai putine piete, dar aceste linii sunt cu siguranta disponibile.

De regula, golurile proprii nu conteaza, un prim marcator dintr-un pariu de marcaj, de exemplu, ar fi primul jucator care a marcat in plasa adversarului, nu a lor.

Cu toate acestea, merita sa verificati piata inainte de a paria. Daca exista o optiune pentru „propriul marcator de goluri” in lista derulanta atunci cand plasati un pariu, atunci acesta ar putea fi acel numar de obiective proprii.

Nu am vazut niciodata acest lucru personal, dar am auzit de la altii care au. Daca vedeti „propriul obiectiv” ca optiune, asigurati-va ca mergeti si priviti termenii si conditiile inainte de a plasa pariu.

limite Exista doua motive pentru care limitele de plata pot fi importante in pariurile cast. In primul rand, un scor cu un scenariu improbabil ar putea avea cote de trei din patru cifre (adica de la 100 la 1000/1). Aceasta inseamna ca, daca a intrat si ati pariat cu un operator mai mic, puteti ajunge sa atingeti cu usurinta limitele maxime de plata si ar fi pacat sa pierdeti in acest fel.

In al doilea rand, nu cautati doar limita generala de plata pentru un sport. Fotbalul, de exemplu, poate avea o plata maxima de 100 GBP, dar acest lucru se poate aplica numai pentru anumite piete, cum ar fi rezultatul meciului. Rata de plata pentru piete, cum ar fi punctajul de scor poate fi mai mica. Daca plasati un pariu pe o linie cu cote mari, sau chiar cu cote mai mici, dar cu o miza mare, verificati intotdeauna limitele de plata. Fie listam, fie va spunem cum sa aflati despre limitele de plata pentru toate site-urile pe care le enumeram in recenziile site-urilor noastre de pariuri.

Ca exemplu, Betano va plati pana la 2 milioane de lire sterline, deci daca pariati cu ei, puteti fi destul de sigur. De fapt, toate rezervarile noastre recomandate au plati de cel putin 100 de lire sterline pentru acesti pariuri.

Știri relevante