Menu

Obtinerea celor mai bune preturi atunci cand solicitati cote

Obtinerea celor mai bune preturi atunci cand solicitati cote

Constructori de pariuri sunt unele dintre site-urile mai mari si mai bune au acum caracteristici automatizate cunoscute sub numele de Bet Builders pentru fotbal de nivel inalt, care va permit sa combinati pietele populare folosind o functie automatizata. Acest lucru are un plus de a fi mult mai rapid decat a solicita cote prin intermediul social media sau prin intermediul site-ului.

Principiul de baza este exact acelasi cu solicitarea unui pariu, dar aici software-ul calculeaza instantaneu sansele. Acest lucru inseamna ca puteti adauga sau elimina selectiile rapid si puteti vedea cum aceasta afecteaza cotele sau puteti modifica valorile uneia dintre selectii, ceea ce nu este usor de facut atunci cand solicitati cote unde trebuie sa indicati scenarii exacte.

Daca doriti sa cititi mai multe despre acest aspect si sa aflati recomandarile pentru construirea unei functii de pariu, accesati pagina noastra pentru Creatorul de pariuri.

Atunci cand solicitati un pret, nu exista nicio obligatie pentru dvs. de a efectua un pariu. Prin urmare, de ce sa nu solicitati cote pentru aceeasi linie de la mai multe rezervari si sa vedeti cine va ofera cele mai bune preturi in primul rand? In acest fel va puteti asigura ca obtineti cel mai bine cote posibile cel putin. De fapt, rezervarile solicita cote ascunse unul de la celalalt (la marea lor suparare) pentru a intelege modul in care fiecare dintre ele are preturi pe o anumita piata.

Daca doriti sa pariati pe ceva mai mult de o zi in avans, luati in considerare atat utilizarea serviciilor de solicitare a preturilor bazate pe noile retele de socializare, cat si cereri mai traditionale prin contact direct. Obtineti un formular de pret zece operatori diferiti si apoi mergeti cu cel mai bun.

Fereste-te de limitele pentru pariurile solicitate, intrucat acestea nu pot fi la fel de mari decat pietele traditionale. De exemplu, piata de solicitare PriceItUp de la BetVictor are o plata maxima de 5.000 de lire sterline pe client pe pariu. Aceasta va include mai multe pariuri, asa ca tineti cont de acest lucru daca plasati un pariu solicitat intr-un ACCA.

Merita sa va intrebati care sunt limitele de plata atunci cand solicitati vreun pariu.

Multe pariuri nu pot fi combinate impreuna datorita unui lucru numit contingenta aferenta. Acest lucru afirma ca, daca doua piete de pariuri au rezultate asociate (de exemplu, golgheterul si scorul corect, pariurile pe acelasi joc), acestea nu pot fi combinate impreuna intr-un multiplu drept.

Știri relevante