Menu

Obtineti 20 de lire sub forma unor pariuri gratuite

Obtineti 20 de lire sub forma unor pariuri gratuite

Pentru  a putea beneficia de aceasta oferta, trebuie sa va inregistrati, sa plasati un pariu de minim 20 de lire. Daca primul vostru pariu plasat este pierdut, casa de pariuri va va rambursa miza sub forma de bani cash.

Aceasta oferta se aplica doar pariurilor single, sunt acceptate doar depunerile prin card de credit/debit, de asemenea, si metoda Paypal fiind valabila pentru aceasta oferta.

OFERTA FARA RISC 20- se aplica doar noilor client, este limitata doar la 1 persoana/promotie. Daca ati mai avut anterior un cont la aceasta casa de pariuri, nu va veti incadra pentru primirea ofertei. Plasati primul pariu pe orice sport din oferta si daca acesta este pierdut, va veti inapoi miza sub forma banilor cash. Suma maxima care va fi rambursata este de 20 de lire. Doar depozitele facute prin intermediul cardurilor de credit/debit sau prin Paypal se vor califica pentru aceasta promotie. Aceasta oferta se supune termenilor si conditiilor casei de pariuri. Mai puteti beneficia si de alta oferta, in speta, obtineti un pariu gratuit de 10 lire, daca plasati 5 sau mai multe pariuri cu o miza de 10 lire sau mai mare. De asemenea, clientii nou trebuie sa indeplineasca, conditia varstei legale de pariere.

888 sport– pariati 10 lire si obtineti 30 de lire

Aceasta casa de pariuri au reiinoit oferta, sub forma unui bonus de 30 de lire sub forma unor pariuri gratuite.

Pentru a va putea califica pentru aceasta oferta, trebuie doar sa va inregistratisi sa faceti primul deposit de minim 10 lire, folosind codul “30f”. Odata ce depozitul necesar este facut, veti primi un mail cu un link, pe care va trebui sa il accesati.

Urmatorul pas este sa plasati primul pariu cu bani reali de minim 10 lire pe orice piata, cu o cota de 1,5 sau mai mare. Veti primi 30 de lire sub forma unor pariuri gratuite.

Aceasta oferta este destinata clientilor noi care au facut un deposit de minim 10 lire si care au folosit la depunere codul promotional “30F’. Un pariu care se incadreaza pentru aceasta oferta este un pariu cu “bani reali”, cu miza de minim 10 lire si care a fost plasat pe orice sport.  Cota minima este de 1,5. Pariurile gratuite care au fost creditate expira in 7 zile. Mizele pariurilor gratuite nu sunt incluse in rambursari. Se aplica regula metodei de plata si cea a restrictiilor. Aceasta oferta se supune in totalitate termenilor si conditiilor casei de pariuri. Timpul in care se pot adauga pariurile gratuite este de 72 de ore. Noii clienti trebuie sa respecte conditia implinirii varstei legale de pariere.

Știri relevante