Menu

Oferta de pariere de la Publicwin este unică

Oferta de pariere de la Publicwin este unica
Opţiunile de pariere disponibile la Publicwin sunt destul de abundente. Cu aproximativ 28 de pieţe sportive din care să aleagă, precum şi pieţe speciale, cum ar fi televiziunea şi sportul virtual, există ceva care să satisfacă aproape oricine.

Publicwin are opţiuni de pariere mai speciale

În ceea ce priveşte opţiunile de pariere, site-ul de pariuri Publicwin oferă o selecţie interesantă de sporturi, de la cele mai populare la unele dintre cele mai obscure. Apreciem că nu numai că oferă o selecţie excelentă în ceea ce priveşte fotbalul şi tenisul, dar sunt, de asemenea, angajate cu pieţe emergente, cum ar fi e-sport şi sporturi mai puţin cunoscute, cum ar fi trotinetă şi waterpolo. Pentru fotbalul propriu-zis, vă puteţi aştepta să pariaţi pe ligi precum Premiership, Liga Campionilor, Bundesliga şi Ligue 1, precum şi ligi din ţări mai mici precum Norvegia, Finlanda şi Turcia.

Tabelul de mai sus v-a fost furnizat pentru a vă ajuta să vă faceţi o idee despre cele mai populare pieţe disponibile la Publicwin. Pentru aceia dintre voi care se ocupă de e-sport, există câteva jocuri grozave pe care puteţi paria – cum ar fi Counterstrike GO şi League of Legends.

Publiwin pune adesea accentul pe sporturi mai puţin populare

Pe de altă parte, fanii rugby-ului se pot aştepta la pieţe la Campionatul 6 Naţiuni şi la Cupa Mondială, precum şi la meciurile de teste populare. De asemenea, vă puteţi aştepta la aceeaşi varietate de pieţe la tenis şi cricket. Desigur, nu există nicio piaţă pentru pariurile cu ogar, ceea ce considerăm foarte dezamăgitor, dar există o verticală deosebită deosebită pentru cursele de cai.

Când vine vorba de tipurile de pariuri pe care le poţi plasa pe jocuri, exista pieţele obişnuite de scoruri, wincast şi handicap asiatice. Am constatat că fotbalul are cel mai mare potenţial de pariere flexibilă, cu opţiuni pentru pariuri cu dubla şansă, nu remit niciun pariu, peste/sub pieţe, ghicind scorul corect şi ambele echipe să înscrie.

De asemenea, pariurile antepost pe tenis vă permit să pariaţi pe fiecare set individual, precum şi ghicirea cantităţii totale de seturi jucate, indiferent dacă va există un număr păr sau impar de jocuri şi cantitatea de seturi pe care un anumit jucător va câştiga. Această dedicaţie către diferite tipuri de pariuri face ca Publicwin să iasă în evidenţă împotriva unei pieţe extrem de aglomerate.

Știri relevante