Oferta de pariere de la Publicwin este unica

Optiunile de pariere disponibile la Publicwin sunt destul de abundente. Cu aproximativ 28 de piete sportive din care sa aleaga, precum si piete speciale, cum ar fi televiziunea si sportul virtual, exista ceva care sa satisfaca aproape oricine.

In ceea ce priveste optiunile de pariere, site-ul de pariuri Publicwin ofera o selectie interesanta de sporturi, de la cele mai populare la unele dintre cele mai obscure. Apreciem ca nu numai ca ofera o selectie excelenta in ceea ce priveste fotbalul si tenisul, dar sunt, de asemenea, angajate cu piete emergente, cum ar fi e-sport si sporturi mai putin cunoscute, cum ar fi trotineta si waterpolo. Pentru fotbalul propriu-zis, va puteti astepta sa pariati pe ligi precum Premiership, Liga Campionilor, Bundesliga si Ligue 1, precum si ligi din tari mai mici precum Norvegia, Finlanda si Turcia.

Tabelul de mai sus v-a fost furnizat pentru a va ajuta sa va faceti o idee despre cele mai populare piete disponibile la Publicwin. Pentru aceia dintre voi care se ocupa de e-sport, exista cateva jocuri grozave pe care puteti paria – cum ar fi Counterstrike GO si League of Legends. Pe de alta parte, fanii rugby-ului se pot astepta la piete la Campionatul 6 Natiuni si la Cupa Mondiala, precum si la meciurile de teste populare. De asemenea, va puteti astepta la aceeasi varietate de piete la tenis si cricket. Desigur, nu exista nicio piata pentru pariurile cu ogar, ceea ce consideram foarte dezamagitor, dar exista o verticala deosebita deosebita pentru cursele de cai.

Cand vine vorba de tipurile de pariuri pe care le poti plasa pe jocuri, exista pietele obisnuite de scoruri, wincast si handicap asiatice. Am constatat ca fotbalul are cel mai mare potential de pariere flexibila, cu optiuni pentru pariuri cu dubla sansa, nu remit niciun pariu, peste / sub piete, ghicind scorul corect si ambele echipe sa inscrie.

De asemenea, pariurile antepost pe tenis va permit sa pariati pe fiecare set individual, precum si ghicirea cantitatii totale de seturi jucate, indiferent daca va exista un numar par sau impar de jocuri si cantitatea de seturi pe care un anumit jucator va castiga. Aceasta dedicatie catre diferite tipuri de pariuri face ca Publicwin sa iasa in evidenta impotriva unei piete extrem de aglomerate.

Știri relevante