Menu

OFERTA MAXBET SUB FORMA UNUI PARIU GRATUIT DE 50 ron

OFERTA MAXBET SUB FORMA UNUI PARIU GRATUIT DE 50 ron

OFERTA MAXBET SUB FORMA UNUI PARIU GRATUIT DE 50 ron

Maxbet ofera un bonus sub forma unui pariu gratuit in limita a 50 ron, pentru clientii noi.
Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa va deschideti un cont la MAXBET, sa plasati un prim depozit de 50 ron sau mai mult.Apoi, plasati un pariu sportiv de pana la 50 ron si la o cota de minim 2,00.

Daca pariul vostru este pierdut, MAXBET va elibera in contul vostru un pariu gratuit egal cu miza depusa, dar nu mai mult de 50 ron si care trebuie sa fie folosit in termen de 7 zile.

Aceasta promotie este valabila doar pentru persoanele care si-au deschis un cont nou la Maxbet si care domiciliaza in Marea Britanie. Depozitul minim trebuie sa fie de 50 ron, miza minima trebuie sa fie tot de 50 ron, iar cota minima trebuie sa fie de 2,00. Suma maxima care poate sa fie creditata ca si pariu gratuit este de 50 ron, iar depozitul trebuie sa fie facut prin folosirea uneia dintre urmatoarele metode: transfer bancar, Ewire, Instantbank, dar si carduri de credit/debit. Pariul gratuit va fi disponibil pentru o perioada limitata de timp, iar jucatorii ttrebuie sa isi foloseasca pariurile gratuite intr-un interval de 7 zile. Oferta se supune termenilor si conditiilor casei de pariuri. De asemenea, pot sa beneficieze de aceasta oferta doar clientii noi care au implinit varsta legala de pariere, 18 ani.

Cum il puteti obtine?

Este foarte simplu. Doar deschideti un cont cu un deposit minim de 50 ron si plasati un pariu cu intreaga suma depusa. Introduceti codul promo WELCOME si veti primi un pariu gratuit de pana la 50 de lire.

Bonusul de bun venit consta in 100% din primul vostru deposit, iar pentru a putea beneficia de bonusul maxim, va trebui sa faceti un deposit de minim 50 de lire. Va trebui sa rulati suma bonusului de bun venit de 5 ori inainte de aputea face o retragere.

Oferta este destinata persoanelor care au varsta legala de pariere si care sunt client noi. Primul deposit trebuie sa aiba o valoare minima de 50 ron pe care va trebui sa o pariati. Apoi, introduceti codul promo WELCOME pentru a putea primi un bonus de pana la 50 de lire, sub forma unui pariu gratuit. Nu se aplica daca este concomitant cu alte promotii si se supune termenilor si conditiilor casei de pariuri.

Știri relevante