Menu

Oferta Totalbet este una destul de vastă

Oferta Totalbet este una destul de vasta
Total Bet foloseşte software dezvoltat de RDG Corp. Această companie dezvolta software simplu, dar îşi face treaba. Unele dintre cele mai importante cărţi sportive folosesc software-ul RDG Corp.

Din ce grup de case de pariuri face Total Bet

Înscrierea la Total Bet durează un minut sau mai puţin şi atunci tot ce trebuie să faceţi este să faceţi o depunere şi să începeţi să pariaţi. Pentru a face primul pariu, trebuie să selectaţi tipul de pariu pe care doriţi să-l pariaţi în partea de sus a ecranului, apoi selectaţi sportul pe care doriţi să pariaţi şi apoi găsiţi jocul/evenimentul pe care doriţi să pariaţi. După ce selectaţi jocul/evenimentul pe care doriţi să pariaţi pe tot ce trebuie să faceţi este să faceţi pariul.

Total Bet oferă un total de opt tipuri diferite de pariuri, incluzând pariuri directe, vorbe, teasere, robins rotunde, doar dacă câştigă, doar câştig sau egal, câştiga invers şi acţiune inversă. La Total Bet poţi paria pe toate cele mai populare sporturi din lume, inclusiv baschet, fotbal, baseball, fotbal, hochei, box, MMA/UFC, tenis, golf şi NASCAR. Puteţi paria, de asemenea, pe evenimente politice şi de divertisment, inclusiv alegerile prezidenţiale din SUA din 2012 şi American Idol.

Total Bet o casă artistă în soluţionarea problemelor clienţilor

Total Bet excelează la asistentă clienţilor, au asistentă de e-mail şi telefon 24/7 şi nu durează mult timp să aud de la ei, un manager este întotdeauna disponibil gata să vă ajute cu orice întrebare sau problema. Le puteţi trimite pe e-mail la info@Total Bet.ro, timpul de răspuns este rapid.

Vă puteţi finanţa contul Total Bet trimiţând un transfer Western Union sau MoneyGram. Toate depozitele de peste 100 USD vor avea taxele acoperite de Total Bet. Atât Western Union, cât şi MoneyGram accepta majoritatea cărţilor de credit majore.

Solicitaţi o plată în numerar folosind transfer de bani de la persoana la persoana prin Western Union şi MoneyGram. O cerere de plata la fiecare 7 zile. Solicitările pot dura 7-15 zile lucrătoare pentru a fi procesate, dar de obicei ajung in 48 de ore. Cecurile casierului sunt, de asemenea, disponibile.

Știri relevante