Menu

Oferta Totalbet este una destul de vasta

Oferta Totalbet este una destul de vasta

Total Bet foloseste software dezvoltat de RDG Corp. Aceasta companie dezvolta software simplu, dar isi face treaba. Unele dintre cele mai importante carti sportive folosesc software-ul RDG Corp.

Inscrierea la Total Bet dureaza un minut sau mai putin si atunci tot ce trebuie sa faceti este sa faceti o depunere si sa incepeti sa pariati. Pentru a face primul pariu, trebuie sa selectati tipul de pariu pe care doriti sa-l pariati in partea de sus a ecranului, apoi selectati sportul pe care doriti sa pariati si apoi gasiti jocul / evenimentul pe care doriti sa pariati. Dupa ce selectati jocul / evenimentul pe care doriti sa pariati pe tot ce trebuie sa faceti este sa faceti pariul.

Total Bet ofera un total de opt tipuri diferite de pariuri, incluzând pariuri directe, vorbe, teasere, robins rotunde, doar daca câstiga, doar câstig sau egal, câstiga invers si actiune inversa. La Total Bet poti paria pe toate cele mai populare sporturi din lume, inclusiv baschet, fotbal, baseball, fotbal, hochei, box, MMA / UFC, tenis, golf si NASCAR. Puteti paria, de asemenea, pe evenimente politice si de divertisment, inclusiv alegerile prezidentiale din SUA din 2012 si American Idol.

Total Bet exceleaza la asistenta clientilor, au asistenta de e-mail si telefon 24/7 si nu dureaza mult timp sa aud de la ei, un manager este intotdeauna disponibil gata sa va ajute cu orice intrebare sau problema. Le puteti trimite pe e-mail la info@Total Bet.ro, timpul de raspuns este rapid.

Va puteti finanta contul Total Bet trimitând un transfer Western Union sau MoneyGram. Toate depozitele de peste 100 USD vor avea taxele acoperite de Total Bet. Atât Western Union, cât si MoneyGram accepta majoritatea cartilor de credit majore.

Solicitati o plata in numerar folosind transfer de bani de la persoana la persoana prin Western Union si MoneyGram. O cerere de plata la fiecare 7 zile. Solicitarile pot dura 7-15 zile lucratoare pentru a fi procesate, dar de obicei ajung in 48 de ore. Cecurile casierului sunt, de asemenea, disponibile.

Știri relevante