Menu

Oferte pentru pariurile sportive sub forma unor bonusuri

Oferte pentru pariurile sportive sub forma unor bonusuri

OFERTA DE LA BAUMBET-30 DE LIRE SUB FORMA UNOR PARIURI GRATUITE

Baumbet ofera noilor client 30 de lire sub forma unor pariuri gratuite, in cunatum de 100%, la primul deposit.

Trebuie doar sa va inregistrati si sa faceti primul deposit si veti primi un bonus de 100% care consta intr-un pariu gratuit si care este bazat pe primul vostru deposit, pana la 30 de lire. Aceasta inseamna ca, daca primul vostru deposit este de 30 de lire, cu pariul aditional gratuit de 30 de lire, veti avea pentru pariat 60 de lire.

Pariul gratuit va fi automat creditat, in proportie de 100%, in contul vostru, chiar imediat dupa primul deposit de 10 lire sau mai mult.

Pentru a active pariul gratuit, trebuie sa plasati pariuri single si care sa aiba valoarea totala a primului vostru depozit, iar cota pariului sa fie de minim 1,75, intr-un interval de 7 zile.

Pentru a putea beneficia de aceasta oferta, trebuie sa aveti implinita varsta legala de pariere, este valabila doar pentru clientii din Marea Britanie si Irlanda, depozitul minim trebuie sa fie de 10 lire, primul deposit va fi creditat cu maxim 30 de lire, cota pariului trebuie sa fie de minim 1,75, iar metodele de plata acceptate sunt doar cardurile de credit/debit si Paypal. Se supune in totalitate termenilor si conditiilor casei de pariuri.

MAXBET-OFERTA PRIN CARE PARIATI 5 LIRE SI PRIMITI 20 DE LIRE

Aceasta oferta este destinata clientilor noi. Trebuie sa va inregistrati si sa folositi codul promotional “ 20 FREE”, sa efectuati un deposit si sa plasati un pariu single, la o miza minima de 5 lire, iar casa de pariuri va va da suma depusa inmultita cu 5, in pariuri gratuite.

Oferta este valabila pentru clientii care au varsta legala de pariere, care au domiciliul in MAREA BRITANIE si in IRLANDA. Sunt excluse metodele de plata de genul Paypal, dar si snumite tipuri de tipuri de depozite si anumite tipuri de pariuri. Depozitul minim trebuie sa fie de 5 lire, trebuie facut in 14 zile de la data inregistrarii contului. Pariurile gratuite sunt valabile 4 zile, in cazul pariurilor sportive, miza nu este returnata, se aplica anumite reguli de restrictii, reguli care sunt stabilite in prealalbil, iar oferta este supusa termenilor si conditilor casei de pariuri. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul casei de pariuri.

Știri relevante