Menu

Omaha poker este o varinta buna pentru turneele puternice

Omaha poker este o varinta buna pentru turneele puternice

In ultimii ani,  Omaha a castigat multa popularitate in randul jucatorilor, in special in mediul online. Multi oameni s-au saturat oarecum de No Limit Hold’em si de lipsa de actiune in jocurile NLHE. Deci, multi activitati recreative se indreapta spre OLP si acolo unde merge proverbialul peste, urmeaza profesionistii.

Daca aveti acelasi sentiment cu No Limit Hold’em si cautati sa schimbati lucrurile,  Omaha este cu siguranta o varianta excelenta de poker de care sa va uitati. Dar cum incepi?

 

 

Dezvoltat de Steve Blay, omul din spatele Advanced Poker Training, acest site web are o abordare practica pentru a va invata cum sa deveniti un bun jucator OLP.

Este posibil ca acest program de formare sa nu fie ceasca de ceai a tuturor, deoarece veti avea nevoie de cateva elemente fundamentale decente pentru a profita din plin de acesta si nu veti gasi prea mult continut suplimentar pe site. Accentul sau principal este sa va invete strategia OLP prin jocul mainilor impotriva oponentilor computerului de diferite niveluri de calificare.

Conceptul Omaha Poker Training este destul de unic, deoarece contine foarte putine materiale scrise sau video. Intregul site este o platforma de joc in care puteti invata prin joc, configurand diferite scenarii pentru jocuri de bani si turnee deopotriva.

Deci, in principiu, sunt acoperite toate formatele importante pe care le veti intalni, fie in format live, fie online. Desi Omaha se joaca de obicei in 6 max, este cu siguranta placut sa vedem ca creatorii si-au facut timp pentru a oferi, de asemenea, formare de 9 max pentru cei care necesita acest lucru.

Dupa ce va stabiliti formatul si faceti clic pe optiune, vi se va afisa o fereastra destul de detaliata care va permite sa configurati mai multe optiuni. Interfata poate parea complexa la inceput, dar nu va lasati intimidat de ea.

Puteti alege, de asemenea, daca doriti sa puteti arunca o privire in cartile adversarului si daca preferati sa incepeti fiecare mana cu acelasi numar de jetoane sau doriti sa o jucati mai mult ca o sesiune, cu stiva dvs. in sus si in jos.

O optiune pe care nu am mentionat-o este campul „Consilierul dvs.”. Cand faceti clic pe acest buton, va aparea o fereastra noua, care va permite sa configurati optiuni de sfaturi. Aveti trei optiuni de baza: sa aratati sfatul doar atunci cand il solicitati, sa aratati intotdeauna sfatul si sa afisati caseta de sfaturi numai atunci cand linia pe care o luati este diferita de cea pe care ar lua-o consilierul.

Știri relevante