Menu

Online gasesti oferte dedicate pentru cai si caini

Online gasesti oferte dedicate pentru cai si caini

Oferte de curse 2 Ofertele enumerate aici se aplica in principal curselor de cai si curselor de caini. Curse de cai este o industrie masiva din Marea Britanie, cu peste 11 milioane de adulti care pariaza cel putin o data pe an pe carme. Numarul de bani inapoi, asigurare si castiguri suplimentare pentru ofertele castigatorilor disponibile acum este uimitor si poate fi dificil sa le identificati pe cele din valoare.

Paginile noastre arata doar cele mai bune oferte de pe principalele site-uri de pariuri din Marea Britanie, promotiile pe care le enumeram sunt pe termen lung si sunt concepute pentru a va ajuta sa obtineti valoare pe termen lung din pariurile dvs. de curse. Pentru cele mai bune site-uri de pariuri pentru curse de cai si cele mai bune site-uri de pariuri pentru curse de cai, vezi sectiunea noastra pentru sport. Pentru mai multe despre cum sa pariati pe curse, consultati articolele noastre de curse.

Totepool Betting on the tote ofera cote mai bune decat pariurile normale pe curse de cai. Pariurile Tote sunt peer-peer, aici castigi pool-ul, care este raportat la suma pariului pe bani si la numarul de pariuri. Acest lucru ofera plati mari, dar este, de asemenea, greu de castigat, acest lucru este adesea vazut ca un tip de pariu mai distractiv precum loteria.

Consortiul Tote detine tote-ul, dar il licentiaza, astfel incat multi case de pariuri sa ofere pariuri de tote si totepool si promotii asociate pentru a va implica. Ce sunt ofertele totepool si cum spuneti diferenta dintre ele – aici discutam despre ofertele si termenii din diverse rezervari.

Știri relevante