Menu

Openul Unibet iti aduce bonus 200 dolari la poker

Openul Unibet iti aduce bonus 200 dolari la poker

Unibet Poker este unul dintre cele mai renumite site-uri de poker si are o reputatie impecabila de-a lungul istoriei sale. Dupa ce a parasit Microgaming Poker Network in 2013, compania s-a concentrat pe a deveni cel mai bun site pentru amatori, vizand in principal tarile ronopene.

Unibet a creat un mediu ideal pentru amatori. Dovezim acest lucru in principal in politica lor de bonusuri. Recompensele nu se acorda in functie de suma rake-ului platit, ci pentru indeplinirea sarcinilor si misiunilor.

Unibet Poker are un bonus de depozit de 1000 RON disponibil pentru toti clientii noi; singura conditie este sa depuneti cel putin 50 RON si nu este necesar niciun cod promotional. Bonusul este eliminat in bucati mici care sunt creditate automat in contul jucatorului. Perioada de pariere este de 60 de zile.

Va trebui sa strangeti 3800 RON pentru a sterge complet bonusul, ceea ce ofera un pic mai mult de 25% in total.

Fiecare fractiune din bonus este egala cu un procent diferit de rakeback. De exemplu, prima etapa da 50%, iar ultima, 25%.

Unibet Poker are un sistem unic de loialitate. Pentru un anumit numar de puncte, jucatorii primesc recompense diferite, cum ar fi bonusuri, bilete de jocuri in numerar si chiar avatare.

Provocarile de poker pot fi numite programul de rakeback Unibet Poker. Este un sistem unic care ofera recompense avand in vedere mai multe aspecte ale jocului lor. Sa verificam cateva exemple de provocari:

  • Chemati blindul mare si castigati mana;
  • Obtineti de 20 de ori un preflop de mana potrivit;
  • Completeaza trei case pline in rau.

In functie de miza si complexitatea sarcinii, veti obtine mai multe sau mai putine puncte.

Unibet Open Series viziteaza mai multe orase din Ronopa (Londra, Malta, Tallinn etc.) si atrage atentia multor jucatori, inclusiv profesionisti si fanii turneelor ​​de poker. Ca de obicei, site-ul gazduieste mai multi sateliti online cu pachete garantate pentru a participa la eveniment.

Buy-in-ul este de obicei de 1100 RON, iar pachetele online includ cheltuielile de cazare si calatorie (aproximativ 250 RON). Castigatorul evenimentului principal asigura aproape 100.000 de rono.

Unibet Poker foloseste software dezvoltat de Relax Gaming. Clientul a fost dezvoltat avand in vedere jucatorii ocazionali. Cu doar cateva clicuri, puteti accesa mesele de poker, jocurile de cazino sau pariurile sportive.

Nu exista o lista de masa si doar numarul total de jucatori poate fi vazut din hol. Locurile sunt complet aleatorii, jucatorii aleg doar o miza si sunt transferati automat pe orice masa.

Știri relevante