Menu

Optiunea de cash out valabila la mai multe case de pariuri

Optiunea de cash out valabila la mai multe case de pariuri

S-a observat ca multa lume vorbeste despre strategia de pariere pe 1, 5 goluri, dar si despre cea a schimbului de pariuri. Dar, nimeni nu a mentionat inca de optiunea celor de la Betfair de cash-out, optiune ce poate fi actionata doar cu un simplu click.

Totul a inceput acum cateva luni si continua sa se imbunatateasca prin adaugarea a si mai multor evenimente care sunt acoperite de catre optiunea de cash-out. Aceasta optiune va permite sa plasati un pariu inainte ca evenimentul sa se fi incheiat cu adevarat ( cu un cost, desigur, cotele fiind mai mici decat cele care v-au fost oferite la inceputul meciului ).

Iata ce trebuie sa faceti, iar rata de succes este foarte mare.

In fiecare dimineata uitati-vs si vedeti care sunt meciurile care se vor juca in acea zi. Va uitati dupa meciurile in care credeti ca se vor marca goluri. Mai precis, meciul in care credeti ca se vor marca cele mai multe goluri. Pariurile cele mai multe ar trebui sa fie plasate pe optiunea ‘peste 1,5 “goluri, iar cotele pe care ar trebui sa le cautati sa fie de la 1,20 la 1,50, in unele cazuri. Plasati un pariu cu miza intre 100-500 lire.

De indata ce s-a marcat primul gol, folositi optiunea de csash out De la Betfair care va ofera o anumita de bani, indiferent de cum se va termina meciul. Din nou, disciplina este importanta. In unele meciuri, primul go se marcheaza foarte repede si automat va ganditi ca sa asteptati marcarea si celuilalt gol si ca veti castiga pariul. Nu! Folositi optiunea de cash out imediat ce s-a marcat un gol. Daca se marcheaza golul foarte repede, va va fi oferita pana la 90 % din suma pe care ati castiga-o oricum. Astfel, se poate transforma intr-un pariu gratuit.

Cu acest sistem, aveti un profit frumusel, si automat si modul de viata vi se va schimba, pentru ca veti face ce va place mai mult.

Aceasta strategie poate sa fie considerata ca fiind cea mai buna. Deoarece, nu mai sunteti nevoiti sa asteptati ca meciul pe care ati pariat sa se termine, si, indiferent de rezultatul meciului, sunteti castigati oricum. Acum depinde si de inspiratia fiecaruia. Pentru ca daca se marcheaza repede si aveti pariat peste 1,5 goluri, chiar daca vi se ofera optiunea de cash out, puteti astepta si marcarea celuilalt gol. Dar, totul depinde de inspiratia fiecaruia dintre voi.

Știri relevante