Menu

Orice bilete superbet pot fi castigatoare cand joci atent

Orice bilete superbet pot fi castigatoare cand joci atent

Plasarea unui pariu la un punct de pariuri sau la un bilete superbet se face cu usurinta, deoarece nu exista lipsa de locatii fizice oferite. Doar Superbetcorp se mandreste cu peste 2.800 de locatii in VIC si NSW, in timp ce UBET (fostul Tattsbet) ofera peste 1.400 de locatii independente in NT, QLD, SA si TAS. Pariurile pot fi plasate prin sistemul de bilete de pariuri sau direct prin terminalele electronice de pariuri (EBT).

Pariuri cu bilete superbet: veti gasi o gama de bilete de pariuri disponibile pe ghiseele atat in ​​magazinele de pariuri, cat si in pub-SUPERBET-uri. Instructiunile pentru completarea fiecarui bilet de pariu (Win/Loc, Trifecta, Quaddie, etc.) pot fi gasite pe reversul biletului.

Pariuri cu un bilete superbet ce sunt terminale de pariuri operate cu ecran tactil care pot fi gasite in toate punctele de pariere si pub-SUPERBET-urile licentiate. Urmati instructiunile de pe ecran pana cand ajungeti la pagina evenimentului dorita. Pentru a plasa un pariu, va trebui sa introduceti bani/credit in aparat. EBT accepta numai note si vouchere de pariuri scanabile (la cerere, participantii va vor schimba numerarul cu un voucher). Odata ce aveti credit in masina, un sold va aparea in partea de jos a ecranului. Daca soldul dvs. depaseste costul pariului dvs., atunci puteti „trimite finalul” si puteti colecta creditul ramas sub forma unui voucher. Aceste tichete scanabile pot fi utilizate in aparat la o data ulterioara sau pot fi schimbate in numerar cu un insotitor.

Puteti plasa un pariu pe traseu vizitand oricare dintre facilitatile de bagaje situate pe circuitele de curse, inclusiv cele insotite de insotitori, precum si EBT. Cealalta optiune este sa gasesti o casa de pariuri pe curs, de obicei situata in ringul de pariuri cu bilete superbet.

Orice bilete superbet pot fi castigatoare cand joci atent

Pariati cu un insotitor: pur si simplu gasiti un insotitor disponibil si explicati ce fel de pariu doriti sa plasati, apoi schimbati fondurile necesare pentru biletul dvs. de pariuri. Odata ce un eveniment este finalizat si este dat „totul clar”, biletele castigatoare pot fi revendicate la orice unitate SUPERBET din statul respectiv.

Pariuri cu o casa de pariuri: Selectati casa de pariuri preferata, apoi indicati cursa (de obicei urmatoarea cursa la intalnirea curenta), calul, apoi tipul de pariu si cheltuielile dorite. Casele de pariuri vor accepta in mare parte doar pariuri Castig/Loc si fiecare.

Fotbalul este, fara indoiala, cel mai popular sport pe care sa pariezi in Romanua, cu un remarcabil 40% din toti banii pariati de pariosi cheltuiti pe jocul frumos.

De aceea, este vital ca tu, pariorul, sa cunosti toate caracteristicile cheie ale pietelor de fotbal pe bilete superbet. Volumul imens de meciuri a ajutat industria sa creasca si sa le permita pariorilor sa parieze pe o multime de piete, multe site-uri de pariuri care ofera oferte speciale si cote competitive.

Știri relevante