Orient Express trenul cu mistere acum si in lumea sloturilor

Orient Express a fost un adevarat serviciu de tren pe distante lungi creat in 1883. A calatorit intre Paris si Istanbul si a fost luat doar de cei mai instariti calatori. Avand in vedere cat de limitata era calatoria la acea vreme, nu ne putem imagina decat cat de senzationala trebuia sa fie aceasta linie! Acum, putem experimenta aceasta calatorie uimitoare pentru noi insine cand jucam cel mai recent slot al lui Yggdrasil! Fiecare locatie are diferite caracteristici speciale gata sa impresioneze, iar jocul promite un jackpot incredibil de 5000x! Acum sa aprofundam aceasta noua recenzie Labslots.

Asa cum v-ati putea astepta, grafica este fantastica. Muzica se potriveste cu vechea epoca si adauga doar experienta. In orice moment, vedem interiorul trenului. Decorurile bogate si o fereastra superba cu vedere la unul dintre cele patru orase diferite. In timp ce calatorim la bordul trenului, vom vedea Paris, Venetia, Belgrad si Istanbul. Fiecare dintre cele patru locatii are o vedere foarte distincta, care o separa una de cealalta. Cu o astfel de varietate de imagini de fundal, veti avea ceva frumos de privit tot timpul in care jucati aceasta versiune. De asemenea, putem vedea mai multe animatii impresionante, cum ar fi perdelele care se leagana sau anumite simboluri care zambesc sau beau ceai.

Jucati Orient Express pe o placa cu cinci role, cu douazeci de linii de plata fixe. Castigurile sunt acordate prin colectarea a cel putin trei icoane potrivite care incep cu rolul din stanga. Simbolurile castigatoare trebuie sa fie adiacente si trebuie sa urmeze una dintre liniile de plata active in prezent pentru a-si acorda premiul in numerar. Panoul de control este la fel de ridicat ca si restul temei acestui slot! Folosindu-l, putem configura jocul automat, rotim rolele sau ne putem schimba pariul. Butonul plus permite jucatorilor sa acceseze tabelul de plati, setarile si pagina de ajutor. Puteti paria intre 0,20 GBP si 100 GBP pe rotire.

Modelele de pictograme arata destul de interesante. Chiar si costumele de carti de joc arata de inalta calitate! Acestea sunt cu siguranta cele mai elegante diamante, cluburi, pica si inimi pe care le-am vazut vreodata. Cativa calatori de inalta clasa se alatura acestor simboluri. Fiecare dintre pasageri are un stil usor diferit pentru a-i deosebi, dar toti arata destul de bogat. Un glob care descrie Europa, Asia si Africa este simbolul Scatter. Logo-ul jocului este un Wild care apare in toate cele patru locatii.

Aceasta a fost o lansare incredibila de catre Yggdrasil! Ne place cum s-au legat in diferite locatii de diferite caracteristici speciale. Nu numai ca am putut sa ne bucuram de vedere, dar am avut intotdeauna noi bonusuri de asteptat, de asemenea! Orient Express ofera un RTP peste medie si un jackpot fantastic. Va recomandam din toata inima sa incercati!

Știri relevante