Menu

Origanizatii internationale de arbitrare jocurilor de noroc

Origanizatii internationale de arbitrare jocurilor de noroc

Consiliul de pariuri si jocuri de noroc. In iulie 2019, s-a confirmat ca Consiliul de pariuri si jocuri va lansa, inlocuind trei organisme diferite, sub forma Asociatiei de jocuri de noroc de la distanta, Asociatia caselor de pariuri britanice si Forumul national al cazinourilor. A fost prezentat ca un fapt accompli, RGA si ABB terminand ca urmare a lansarii sale.

Intrebarile evidente care urmeaza este aceea care este exact meseria ei si daca este sau nu cu adevarat nevoie. Au fost RGA si ABB doua organizatii inutile sau a existat doar atat de multa incrucisare incat sa le aducem impreuna avea sens? Organismul nou format reprezinta aproximativ 90% din firmele de pariuri autorizate pentru afaceri in Regatul Unit.

RGA si ABB

ABB Inainte de a examina mai detaliat Consiliul de pariuri si jocuri, merita sa ne uitam mai intai la ce au facut efectiv Asociatia Jocurilor de Distanta si Asociatia Caselor de pariuri britanice. RGA a fost ea insasi formata dintr-o fuziune a doua organisme comerciale diferite, care a luat nastere la 1 august in 2005, cand Asociatia operatorilor de jocuri de noroc de la distanta si Asociatia interactiva pentru jocuri de noroc, jocuri de noroc si pariuri.

O asociatie comerciala care a reprezentat membri ai industriei jocurilor de noroc care si-a oferit serviciile online in Europa, a avut sediul la Londra si Bruxelles. A fost cea mai mare asociatie de acest fel din lume si a oferit o singura voce pentru industria jocurilor de noroc pe probleme importante precum reglementarea si legislatia. Este cea mai importanta parte online a lucrurilor, avand in vedere ca este ceea ce a permis RGA sa difere semnificativ in rolul sau de ABB.

Asociatia caselor de pariuri britanice a facut multe din aceleasi lucruri ca si Asociatia de jocuri de noroc de la distanta, cu deosebirea majora fiind faptul ca a actionat in numele caselor de pariuri care se aflau pe teritoriul tarii. A fost prima asociatie comerciala pentru casele de pariuri fizice care nu se bazau pe cursele de curse, cu aproximativ 85% din rezervarile terestre reprezentate de ABB. Cu integritatea, siguranta si scopul aflandu-se in varful listei de prioritati ABB, a fost o organizatie care s-a straduit sa lucreze cu lobbyisti pentru a oferi un mediu pentru persoanele care sunt sigure si sigure.

Știri relevante