Menu

Originea si categoriile terminalelor de pariuri sportive

Categoria B3 – Acestea au, de asemenea, o plata maxima de 500 GBP, dar o miza maxima de doar 2 GBP. Le veti gasi in sali de bingo, centre de jocuri pentru adulti, cazinouri, case de pariuri si piste de curse care ofera pariuri la piscina.

Categoria C – Permis in magazinele de pariuri, dar care nu sunt la fel de populare sau comune, ca miza lor maxima este de 1 GBP. Mai frecvent intalnite in centrele de joc pentru adulti, pui comerciale, pub-uri, cluburi membre si asa mai departe.

Cota fixa ​​de pariuri cu jocul de ruleta este jucat. Stiind despre ce sunt aceste utilaje este util, dar cunoasterea istoriei lor poate ajuta la explicarea motivului pentru care au crescut in popularitate si de ce sunt acum o astfel de cauza de controverse. TERMINALE DE PARIURI SPORTIVE-urile in forma lor actuala au inceput sa ajunga in Marea Britanie in 1999, desi tipurile de jocuri pe care le puteti juca erau mult mai limitate, iar marjele erau mult mai mari. Asta insemna ca nu erau tot atat de populari, punterii intorcandu-si nasul la taieturile pe care le prindeau cartile, precum si jocurile mai putin interesante.

Ceea ce a transformat valul pentru casele de pariuri a fost o modificare a modului in care jocurile de noroc au fost impozitate in 2001. Aceasta insemna ca rezervarile nu trebuiau sa aiba astfel de marje ridicate pentru a asigura profituri, ceea ce le permite sa instaleze jocuri mai placute, cum ar fi ruleta pentru clienti. Joaca.

Aceste modificari au insemnat ca Terminalele de pariuri fixe la cota au inceput sa creasca in popularitate incepand cu anul 2001, punerii multumiti de diversitatea jocurilor pe care le puteau juca si companiile de case de pariuri incantate de marja obisnuita de care beneficiau. Drept urmare, TERMINALE DE PARIURI SPORTIVE-urile au inceput sa rasara peste tot, cu aproximativ 20.000 de terminale instalate in Marea Britanie pana in aprilie 2005.

Un alt mare eveniment s-a intamplat in lumea jocurilor de noroc in 2005, care a fost introducerea Legii jocurilor de noroc. Acest lucru a fost conceput pentru a oferi anumite limitari in ceea ce priveste instalarea TERMINALE DE PARIURI SPORTIVE-urilor, dar nu a devenit efectiv inca doi ani. In acea perioada, casele de pariuri au continuat sa introduca masinile intr-un ritm impresionant, cu aproximativ 10.000 mai multe instalate inainte ca Legea sa devina lege. Cu aproximativ 30.000 de terminale in loc in intreaga tara, jocurile jucate au facut parte din noua experienta a magazinului de pariuri pentru jucatori si o parte a utilajului de a face profit pentru companiile care le detineau.

Știri relevante