Menu

Pachete de bun venit și promoții Slotv

Pachete de bun venit și promoții Slotv
SlotV este un cazinou online foarte colorat și distractiv, optimizat pentru dispozitive mobile. Grafica bogată și aspectul simplu sunt incredibil de primitoare, iar faptul că puteți trece cu ușurință de la computerul de acasă la dispozitivul mobil îl face un cazinou grozav de care să vă bucurați din mers. Oferă o bibliotecă masivă de jocuri – atât RNG, cât și Live Dealer, bonusuri de bun venit și de loialitate cu adevărat atrăgătoare, iar reprezentanții lor prietenoși de asistență sunt gata 24/7 să vă ajute atunci când aveți nevoie de ele.

Pachete de bun venit și promoții Slotv

Când vine vorba de abordarea lor față de Oferte de bun venit, cazinoul SlotV arată că sunt atenți la faptul că nu toți jucătorii de cazinou sunt egali. În loc să oferiți o singură ofertă bonus cu care puteți alege să vă încadrați sau să vă îndepărtați, au creat 3 pachete de bun venit distincte concepute pentru a atrage diferite grupuri de jucători.

Pachetul Light: SlotV prezintă acest lucru drept Ofertă de bun venit pentru începători, deoarece oferă trei bonusuri de depunere cu rotiri gratuite pentru fiecare.

  • Prima depunere: Toți jucătorii noi din pachetul Light vor primi 100% până la 200 RON plus 25 de rotiri gratuite suplimentare la Solar Queen ca recompensă pentru prima lor depunere în bani reali.
  • A doua depunere: La efectuarea a doua depunere, veți fi recompensat cu 50% până la 200 RON plus 50 de rotiri gratuite la slotul Book of Gold Chance dublă.
  • Al treilea depozit: Revendicați 25% până la 200 RON la a treia depunere și jucați cu 100 de rotiri gratuite masive la slotul video Book of Gold Symbol Choice.

Cu până la 600 RON în bonusuri de depunere și 175 de rotiri gratuite pentru a cunoaște cazinoul, aceasta este o ofertă uimitoare și este cea mai mică pe care o oferă! Consultați restul bonusurilor pentru și mai multă valoare.

Pachetul standard

Acest pachet este facturat ca fiind pentru jucătorii mai experimentați și oferă bonusuri mai mari în numerar cu 175 de rotiri gratuite ca kicker.

  • Primul Depunere: Toți jucătorii noi din Pachetul Standard vor primi 100% până la 500 € plus 25 de rotiri gratuite la slotul Casino Zeppelin ca recompensă pentru prima lor depunere în bani reali la cazinou.
  • Al doilea depozit: Al doilea depozit vă va aduce un bonus de depunere de 50% în valoare de până la 500 RON, iar SlotV vă va credita contul cu 50 de rotiri gratuite la jocul de slot Vikings Go Bezerk.
  • Al treilea depozit: în cele din urmă, revendicați 25% potrivire până la 500 RON pentru a treia depunere, iar SlotV vă va recompensa cu 100 de rotiri gratuite suplimentare la slotul video distractiv Aldo’s Journey.

Acest pachet de bun venit pune lucrurile într-adevăr în viteză, cu până la 1500 RON în bonusuri de depunere și 175 de rotiri gratuite. Raport calitate/preț și divertisment de top într-o singură mișcare!

Pachetul Highroller

Dacă sunteți un jucător de cazinou de mare sau de acasă, atunci pachetul High Roller este conceput pentru tine. Bonusurile masive în numerar și rotiri gratuite vă vor ajuta în căutarea continuă pentru dominația jackpotului.

  • Primul depozit: Toți jucătorii noi Highroller vor primi 100% până la 1000 RON la prima lor depunere plus 25 de rotiri gratuite bonus la minunatul slot Sakura Fortune.
  • Al doilea depozit: Păstrează-ți avantajul cu 50% până la 1000 € atunci când faci a doua depunere la cazinoul SlotV și primești un bonus de 50 de rotiri gratuite la slotul video Big Bad Wolf.
  • A treia depunere: La a treia depunere veți primi 25% până la 1000 RON plus 100 de rotiri gratuite la slotul video Ivan și Regele Nemuritor cu adevărat uimitor de la Quiskpin.

Cu până la 3000 RON în bonusuri în numerar în buzunar și 175 de rotiri gratuite la sloturi video și mobile extrem de distractive, acest pachet este o opțiune fantastică pentru jucătorii cu bugete mai mari și dragoste pentru divertismentul cazinoului.

Știri relevante