Menu

Paddypower tot de la englezi vin casele bune

Paddypower tot de la englezi vin casele bune

Paddy Power are licente de joc care ies din urechi. Au o licenta a Comisiei de jocuri de noroc din Marea Britanie, ceea ce inseamna ca pot servi clientii din Marea Britanie, au o licenta de jocuri de autoritate pentru jocuri de noroc din Malta si, in plus, au primit si o licenta a Comisiei de control al jocurilor de noroc Alderney.

Compania a fost fondata in Irlanda in 1988 si, de atunci, a operat prima data pe strada mare si acum in principal online. Acestea sunt listate la Bursa de Valori din Londra ca o companie pe actiuni, iar indicatorii ar trebui sa aiba incredere deplina in faptul ca vor plati si vor opera un serviciu de case de carte corect.

Ca unul dintre site-urile de jocuri de noroc online din Marea Britanie, nu ar trebui sa surprinda faptul ca Paddy Power ofera o suma imensa de optiuni diferite pentru pariuri.

De la meciurile internationale de cricket pana la cele mai obscure jocuri de fotbal din colturile indepartate ale pamantului, aproape intotdeauna veti putea gasi piata care va intereseaza pe acest site.

Dupa cum se poate vedea clar, aceasta selectie reprezinta aproape fiecare nisa din lumea sportului si, prin urmare, este un loc minunat pentru a satisface toate nevoile dvs. de jocuri de noroc. Daca sunteti cineva caruia ii place sa se lipeasca de un singur site pentru pariuri, atunci Paddy Power ar putea fi locul potrivit pentru dvs. Pariurile in joc sunt, de asemenea, oferite, la fel ca si transmisia in direct, despre care puteti afla mai multe despre mai jos.

Sectiunea in joc, la care accesati apasand linkul in joc din meniul dvs., este acum mult mai usor de navigat si puteti drona prin sport folosind meniul. Puteti utiliza apoi pictogramele statistice, sub scorul live, pentru a obtine informatii despre joc si o reprezentare grafica in faza curenta a jocului.

De asemenea, se ofera streaming in direct si exista o profunzime de piete pentru fiecare eveniment. Au facut o treaba excelenta cu reinnoirea si acum pot concura cu adevarat cu cei mai buni din industrie. Cu toate acestea, pariurile live sunt aproape prea simplificate la Paddy Power si nicio optiune de a marca evenimente sau de a face o lista de preferinte nu le permite.

Ei au tot ceea ce va asteptati sa aiba o rezervare online, inclusiv pariuri live si streaming live. Ruleaza o multime de oferte speciale inapoi si ofera tuturor clientilor noi un pariu de risc gratuit de 20 de lire sterline, fara a mentiona faptul ca sunt autorizati complet si au un bun reprezentant in randul comunitatii de jocuri de noroc online. Multe dintre casetele pe care le urmam pentru bifat.

Exista doua motive pentru care nu fac destul de bine nota de 5 stele: primul fiind simplificarea sectiunii lor de pariuri live si al doilea fiind faptul ca au o reputatie destul de universala pentru limitarea foarte rapida a conturilor castigatorilor.

Inca platesc toate pariurile si soldurile contului, dar daca castigi prea mult prea curand la Paddy Power, nu va fi surprins sa vezi limita maxima a pariului tau – daca se intampla ca este timpul sa mergi mai departe.

Știri relevante