Menu

PAF casa de pariuri scandinava de top

PAF casa de pariuri scandinava de top

Paf nu este casa dvs. de pariuri sau site-ul de jocuri de noroc. Nici macar pe aproape. A fost initial fondata pe Insulele Åland de catre un amalgam de organizatii de caritate (inclusiv Salvati Copiii si Crucea Rosie finlandeza) in 1966, ca o casa de pariuri „high street” care ar genera fonduri pentru cauze umanitare si sociale pe insule. Pana in ziua de azi, acesta ramane obiectivul principal al companiei, oferind in acelasi timp pariori din Suedia, Estonia, Spania si Italia, printre altele, pe langa Finlanda continentala.

Paf (sau PAF) este un acronim pentru Play Between Friends si dupa ce au donat cu succes toate profiturile lor organizatiilor caritabile timp de peste trei decenii, in 1999 au decis ca este timpul sa isi duca serviciile pe internet. Drept urmare, baza lor de clienti a crescut semnificativ.

Astazi, Paf opereaza la scara internationala, cu peste 200 de jocuri diferite, inclusiv sloturi, cazino, poker, pariuri, bingo si loterii. De asemenea, acestia opereaza o operatiune de jocuri „high street” – atat pe uscat (inclusiv Helsinki, Stockholm, Tallinn si Madrid), cat si pe mare – cu peste 1.500 de sloturi si 55 de mese de joc pe nave in Marea Baltica, in cazinourile Paf din Åland si Casino Sunborn din Gibraltar.

Site-ul si continutul sau sunt orientate in mod clar catre piata nordica – multe dintre masinile cu sloturi se bazeaza pe teme populare locale -, dar si sportul se extinde si in cealalta parte a Atlanticului, sportul american fiind foarte bine reprezentat cu, literalmente, mii de piete. Nu, poate, asa cum va asteptati de la un site care este orientat catre piata scandinava, nu ofera piete pe cai sau ogar.

Interesant, sau poate, in mod interesant, pagina de pornire listeaza toate marfurile lui Paf, iar cartea sa de sport („pariuri” in versiunea tradusa in engleza) este listata pe locul opt in meniu – aproape, se simte, ca o regasire – ceea ce este o rusine pentru ca este de fapt foarte bun, fara a fi nevoie ca acesta sa fie ascuns.

Cand in cele din urma gasesti cartea de sport Paf, sunt multe de iubit. Urmeaza aspectul traditional in care in partea stanga a paginii este o lista a sporturilor disponibile si numarul de piete diferite pentru fiecare. Nu este stralucitor, dar este functional si face treaba – asa cum ne place. Prezinta cota sa in format zecimal (UE), fractional (Marea Britanie) sau linie monetara (SUA).

Sporturile acoperite, in intregime, sunt … Fotbal american, Hochei pe gheata, tenis, baschet, atletism, baseball, volei, fotbal, bandy, box, cricket, ciclism, ciclocross, baseball, futsal, golf, handbal, arte martiale, Sporturi sportive, Jocuri Olimpice, Liga de Rugby, Rugby Union, Snooker, Tenis de masa si Sporturi de iarna.

Pe corpul principal al paginii se afla evenimentele live, unde un singur clic deschide o noua pagina care contine tot ce ai nevoie pentru a paria. Statisticile sunt excelente, la fel si informatiile live-play, care va permit sa va bucurati de actiune asa cum se intampla, la doar un mic pas in jos de la un stream live (pe care Paf nu il ofera).

Din nou, nu este stralucitor, dar este bine prezentat, informativ si face exact ceea ce doriti. In cazul in care cartea sportiva Paf difera usor de ceea ce a devenit norma traditionala, este faptul ca nu exista in mod obisnuit o bara laterala din partea dreapta in frunte cu biletul de pariuri. In schimb, biletul de pariuri este creat atunci cand faceti clic pe cotele pe care doriti sa le luati; aceeasi caseta, permitandu-va sa includeti valoarea pariului. Merge bine.

In ceea ce priveste cotele si valoarea, acestea sunt, in general, competitive in general si merita cu siguranta sa fie monitorizate, deoarece nu vor aparea, desigur, pe site-urile traditionale de comparare a cotelor.

Știri relevante