Menu

PAF casa de pariuri scandinavă de top

PAF casa de pariuri scandinava de top

Paf nu este casa dvs. de pariuri sau site-ul de jocuri de noroc.

Nici măcar pe aproape. A fost iniţial fondată pe Insulele Åland de către un amalgam de organizaţii de caritate (inclusiv Salvaţi Copiii şi Crucea Rosie finlandeză) în 1966, ca o casa de pariuri „high street” care ar genera fonduri pentru cauze umanitare şi sociale pe insule. Până în ziua de azi, acesta rămâne obiectivul principal al companiei, oferind în acelaşi timp pariori din Suedia, Estonia, Spania şi Italia, printre altele, pe lângă Finlanda continentală.

Paf (sau PAF) este un acronim pentru Play Between Friends şi după ce au donat cu succes toate profiturile lor organizaţiilor caritabile timp de peste trei decenii, în 1999 au decis ca este timpul să îşi ducă serviciile pe internet. Drept urmare, baza lor de clienţi a crescut semnificativ.

Astăzi, Paf operează la scară internaţională, cu peste 200 de jocuri diferite, inclusiv sloturi, cazino, poker, pariuri, bingo şi loterii. De asemenea, aceştia operează o operaţiune de jocuri „high street” – atât pe uscat (inclusiv Helsinki, Stockholm, Tallinn şi Madrid), cât şi pe mare – cu peste 1.500 de sloturi şi 55 de mese de joc pe nave în Marea Baltică, în cazinourile Paf din Åland şi Casino Sunborn din Gibraltar.

Site-ul şi conţinutul sau sunt orientate în mod clar către piaţa nordică – multe dintre maşinile cu sloturi se bazează pe teme populare locale -, dar şi sportul se extinde şi în cealaltă parte a Atlanticului, sportul american fiind foarte bine reprezentat cu, literalmente, mii de pieţe. Nu, poate, aşa cum vă aşteptaţi de la un site care este orientat către piaţa scandinavă, nu oferă pieţe pe cai sau ogar.

Interesant, sau poate, în mod interesant, pagina de pornire listează toate mărfurile lui Paf, iar cartea sa de sport („pariuri” în versiunea tradusă în engleză) este listată pe locul opt în meniu – aproape, se simte, ca o regăsire – ceea ce este o ruşine pentru ca este de fapt foarte bun, fără a fi nevoie ca acesta sa fie ascuns.

PAF casa de pariuri cu oferta atipică pentru noi

Când în cele din urmă găseşti cartea de sport Paf, sunt multe de iubit. Urmează aspectul tradiţional în care în partea stângă a paginii este o listă a sporturilor disponibile şi numărul de pieţe diferite pentru fiecare. Nu este strălucitor, dar este funcţional şi face treaba – aşa cum ne place. Prezintă cota sa în format zecimal (UE), fracţional (Marea Britanie) sau linie monetară (SUA).

Sporturile acoperite, în întregime, sunt… Fotbal american, Hochei pe gheaţă, tenis, baschet, atletism, baseball, volei, fotbal, bandy, box, cricket, ciclism, ciclocross, baseball, futsal, golf, handbal, arte marţiale, Sporturi sportive, Jocuri Olimpice, Liga de Rugby, Rugby Union, Snooker, Tenis de masă şi Sporturi de iarnă.

Pe corpul principal al paginii se află evenimentele live, unde un singur clic deschide o nouă pagina care conţine tot ce ai nevoie pentru a paria. Statisticile sunt excelente, la fel şi informaţiile live-play, care vă permit sa vă bucuraţi de acţiune aşa cum se întâmplă, la doar un mic pas în jos de la un stream live (pe care Paf nu îl oferă).

Din nou, nu este strălucitor, dar este bine prezentat, informativ şi face exact ceea ce doriţi. În cazul în care cartea sportivă Paf diferă uşor de ceea ce a devenit norma tradiţională, este faptul ca nu există în mod obişnuit o bară laterală din partea dreaptă în frunte cu biletul de pariuri. În schimb, biletul de pariuri este creat atunci când faceţi clic pe cotele pe care doriţi sa le luaţi; aceeaşi casetă, permiţându-vă sa includeţi valoarea pariului. Merge bine.

În ceea ce priveşte cotele şi valoarea, acestea sunt, în general, competitive în general şi merită cu siguranţa sa fie monitorizate, deoarece nu vor apărea, desigur, pe site-urile tradiţionale de comparare a cotelor.

Știri relevante